Sapphire RX 590 Nitro+ sistemde Dark N10 kasa kullanılır mı?

cloudplans

Decapat
Öncelikle herkese selamlar, aranıza yeni katıldım. Ekteki sistemim için seçtiğim kasa ve PSU sizce uygun/yeterli mi? Bütçem kısıtlı. Kasadan beklentim hava sirkülasyonunun iyi olması. Gösteriş aramıyorum. Bir başka seçeneğim ise FSP CMT110A USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa. Dark N10, 5 fan ile birlikte gelmesi ve ön tarafında ızgara bulunması açısından bana daha mantıklı geldi. PSU'ya bakacak olursak da araştırmalarım sonucunda fiyat/performans açısından en uygun seçeneğin FSP olacağını düşündüm. Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim. Yardım ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

367633

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet uyumludur. Bir forumdaki arkadaş bu kasayı oldukça beğenmişti kasa hakkında pek fikrim yok alternatif olarak dursun şurada:
Sinerji'den topluyorum, orada yok ama düşündüğüm kasalara nazaran iyiyse başka yerlere de bakabilirim. Çok teşekkürler.

Aynı sisteme yakın bende topladım. Dark n10 pro kasasını kullanıyorum. Bence fiyatına göre çok iyi bir kasa soğutması hiç fena değil. Daha iyileri tabiki var ama bütçene göre alacağın en mantıklı kasa olur, öneririm.

Aynı sisteme yakın bende topladım. Dark n10 pro kasasını kullanıyorum. Bence fiyatına göre çok iyi bir kasa soğutması hiç fena değil. Daha iyileri tabiki var ama bütçene göre alacağın en mantıklı kasa olur, öneririm.
N10 ile arasındaki tek fark yan tarafın cam olması sanırım, doğru mu? Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı