Sapphire RX 6600 vs PowerColor Fighter 6600 XT

Yani değmez mi diyorsunuz o 400 TL farkı vermeye PowerColor 3700 TL olan.

Benim için önemli olan da bu zaten. Model hakkında yorum lazım yani PowerColor ile Sapphire arasında kaldım. PowerColor'a güvenebilir miyim önemli olan bu.

Yok. O yüzden çirkin bir ekran kartı.

Alınır hocam sorun olmaz kötü marka değil.
PowerColor Fighter 6600 XT alın geçin.

Alınır hocam sorun olmaz kötü marka değil.
PowerColor Fighter 6600 XT alın geçin.

Ben bugün farklı bir kişi ile daha anlaştım o kişi de ASUS Dual RX 6600 XT ekran kartı verecek bana ve 4000 TL gibi bir fiyata anlaştık hatta kendisi bilgisayar sistemi kurduğum için bir adet de klavye hediye etti sağ olsun yani 300 TL fazla vereceğim 1.5 yıl fazla garantisi olan ayrıca mining görmemiş ve ASUS Dual markasını alacağım.
Biri 6600 diğeri 6600XT arada performans farkı da var sonuçta.
İkinci el olarak ikisi de sorunsuz ve iyi durumda ise bence 6600 XT
Bende 6600 XT almaya karar verdim. Çok teşekkür ederim.

Ben bugün farklı bir kişi ile daha anlaştım o kişi de ASUS Dual RX 6600 XT ekran kartı verecek bana ve 4000 TL gibi bir fiyata anlaştık hatta kendisi bilgisayar sistemi kurduğum için bir adet de klavye hediye etti sağ olsun yani 300 TL fazla vereceğim 1.5 yıl fazla garantisi olan ayrıca mining görmemiş ve ASUS Dual markasını alacağım.
Asus Dual hepsinden iyi zaten. Bende Asus dual 5500 xt kullanıyorum 65 geçtiğini görmedim.

Bende 6600 XT almaya karar verdim. Çok teşekkür ederim.
Öbür iki kart miningli miydi ki ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı