MAG
Kilopat
Daha fazla
Bundan 2-3 hafta önce aynı problemle karşılaşmıştım. O zaman ek olarak ekran kartı çok sıcak çalışıyordu (Boşta %30 fan hızında 79 derece). Ekran kartında problem olabileceğini düşünüp garantiye yolladım. Ekran kartında herhangi bir problem çıkmamış. Dün ekran kartını takıp sistemi çalıştırdım ve hiçbir sorunla karşılaşmadım sıcaklık değerleri de normaldi. Bugün bilgisayarı açtığımda tekrar görüntüler bozulmaya başladı ve yine sinirlerim bozulmaya başladı. Belki dünde aynı sorun vardı ben fark etmedim ama öyle fark edilmeyecek sorun da değil.
Birincil olarak ekran kartı kullanılmakta.
Ekran Kartı Sürücüsü : Güncel
Bios : Güncel
Anakart'ın çıkışından (Dahili GPU) görüntü aldığımda herhangi bir problemle karşılaşmıyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şu anda eski bilgisayarımdan yazıyorum. Ben bu bilgisayarı 6-7 senedir kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşatmadı. Yepyeni bir sistemin (3 Haftalık) böyle sorunlar yaratması psikolojimi bozdu. Sonuçta bir lise öğrencisi olarak az para vermedim. Windows'u bu laptoptan indirip yeni bilgisayara kurmuştum. İsteyen olursa özellikleri:
Sistemde yaşadığım sorunların videoları:
Yardım edebilecek yok mu? Gerçekten çok zor durumdayım.
@ShadYaqz @JohnMacTavish @Nazım Paşa@Barış Tolon @Neko @Jira
@BERWAR
Birincil olarak ekran kartı kullanılmakta.
Ekran Kartı Sürücüsü : Güncel
Bios : Güncel
- Sapphire Rx470 Nitro+ 4GB
- Pentium G4560
- Team T-Force Dark 8 GB 2400Mhz
- Dark N10+ (High Power 600W 85+ Bronz Sertifikalı Güç Kaynağı)
- Asrock B250M Pro4 Hyper
Anakart'ın çıkışından (Dahili GPU) görüntü aldığımda herhangi bir problemle karşılaşmıyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şu anda eski bilgisayarımdan yazıyorum. Ben bu bilgisayarı 6-7 senedir kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşatmadı. Yepyeni bir sistemin (3 Haftalık) böyle sorunlar yaratması psikolojimi bozdu. Sonuçta bir lise öğrencisi olarak az para vermedim. Windows'u bu laptoptan indirip yeni bilgisayara kurmuştum. İsteyen olursa özellikleri:
Sistemde yaşadığım sorunların videoları:
Yardım edebilecek yok mu? Gerçekten çok zor durumdayım.
@ShadYaqz @JohnMacTavish @Nazım Paşa@Barış Tolon @Neko @Jira
@BERWAR
Son düzenleyen: Moderatör: