Sapphire RX5700XT Nitro Nasıldır?

karayel_01

Centipat
Bu ekran kartı hakkında beni bilgilendirebilecek var mı, ne diyorsunuz? Forumlarda okuduğum kadarıyla kimisi AMD şans işi diyor. Kardeşim ben 3.500TL para vereceğim, ne demek şans işi? Şansa bırakamam. Kimisi bilmeden etmeden yorum yapıyor, kimisi iyi, kimisi kötü diyor. Açıkçası ben bu kartı almayı düşünüyordum. Bazı konularda olumsuz yorumlar okuyunca şüphelendim. Şu an tek istediğim yorum yapacaksanız tarafsız olun, fanboyluk yapmaya gerek yok. Bazıları geliyor kulaktan duymayla, bazı markaları öyle bir kötülüyorlar ki anlam veremiyorum.

AMD şans işi diyenler amd hiç kullanmış mı acaba ? AMD cephesinden Ryzen 7 1700 işlemci kullanıyorum çok memnunum ne ısınma sorunu var ne başka birşey. Bahsettiğin GPU'yu alırsan sorun yaşamazsın. Daha önce bir arkadaş burada detaylı incelemesini yaptı baya memnundu. Sadece stabil driver problemı var oda yeni driver ile çözülmüş sanırım.

Donanım olarak tam F/P kartı ama yazılım olarak bazı hatalara sahip ama çözülmeyecek sorunlar olmadığını düşünüyorum tabi sen aynı fikirde değilsen aynı fiyata RTX 2060S'de alabilirsin.

AMD cephesinden Ryzen 7 1700 işlemci kullanıyorum çok memnunum ne ısınma sorunu var ne başka bir şey.

Kendimi bildim bileli AMD ekran kartı kullanırım, 1.5 senedir Ryzen kullanıyorum işlemcileri gayet iyi, sorunsuz. Ancak durum ekran kartında hiç öyle değil AMD işlemciye verdiği önemi ekran kartında sürücüye vermiyor.

Neden herkes AMD kartları kötülüyor illa her kartta sorun çıkacak diye bir şey yok.
Ben RX590 kullanıyorum hiçbir sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı