Sapphire RX580 Pulse alınır mı ?

O aldatıcı içeriklere maruz kalmamak için çok farklı sitelerde de karşılaştırmalara yaptım, aldatıcı falan da değil. Neyse Peace arkadaşım ^^

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş, konuyu nereden nereye getirdiniz yahu. Alacağım kart RX580 olacak fakat hangi üreticinin alacağım konusunda kararsız kaldım.

Sanırım risk alıp ASRock modelini alacağım zira Mediamarkt sitesi bana pek güven vermedi.

Nitro'nun daha cok ozelligi oldugu soyleniyor. Daha sessiz ve 50 MHz daha yuksek temel turbo frekansina sahipmis.
rx 580 sapphire pulse vs nitro+ - [Solved] - Graphics Cards

Ayrica Radeon alacaksaniz XFX veya Sapphire tercih edebilirsiniz, ikisi de guvenilir ve iyi markalardir. Bu arada RX 580, GTX 1060'dan daha performansli bir karttir. Birkac oyun haricinde neredeyse her oyunda daha yuksek FPS almaktadir. YouTube'daki herhangi bir benchmark videosundan gorebilirsiniz.

Sanırım sorumun cevabını buldum. Nitro serisi ile arasında taş çatlasa 3 - 5 fark var.

Dosya Ekleri

• noisechart-1.png
    noisechart-1.png
    94,4 KB · Görüntüleme: 170
  • powerchart-1.png
    powerchart-1.png
    104 KB · Görüntüleme: 168
Bilen bilmeyen konuşuyor yav. İşe yarar mı bu bilgi bilmiyorum ama bende 8 yıllık Sapphire AMD Radeon HD 4650 ekran kartı var. GTA 5, GTA 4, PES 17, Euro Truck oynarım ısındığını şimdiye kadar hiç fark etmedim. Ben şahsen MSİ yerine Sapphire Nitro alırdım ama Pulse nasıldır bilemiyorum. Eğer ısındığını fark ederseniz hızı arttırırsınız sorun olacağını zannetmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı