Sapphire RX580 Pulse alınır mı ?

Ben gerçek hayatım da da böyleyim zaten insanlar hep benim görüşlerimi sakıncalı bulurlar araştırdım diyorum uyku uyumadım diyorum ve yukarıda ki bir arkadaşım da herhangi bir test demiş bende önüme gelen ilk oyun testini alıp koyuyorum FPS farkı ve Gpu utilization oranlarına bakın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sana göre sallıyorum o zaman şöyle söyleyeyim benim görüşlerim bana senin görüşlerin sana.

Ben gerçek hayatım da da böyleyim zaten insanlar hep benim görüşlerimi sakıncalı bulurlar araştırdım diyorum uyku uyumadım diyorum ve yukarıda ki bir arkadaşım da herhangi bir test demiş bende önüme gelen ilk oyun testini alıp koyuyorum FPS farkı ve Gpu utilization oranlarına bakın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sana göre sallıyorum o zaman şöyle söyleyeyim benim görüşlerim bana senin görüşlerin sana.

Orada EX OC yazdığını fark etmişsindir umarım.

O fırsatın marka ile alakası yok diye biliyorum. Raise the Game.
Evet fakat Teknobiyotik ve Vatan üzerinden alırsam oyun kampanyasından faydalanabiliyorum. Sapphire Pulse modeli Mediamarkt üzerinden satılıyor ve oyun kampanyası ile ilgili herhangi bir şey göremedim Mediamarkt'da.

Son düzenleyen: Moderatör:
UserBenchmark: AMD RX 580
Bu sitede aşağıda Average Bench yazıyor 30 of 593 yani 593 kart arasından 30. olmuş.
UserBenchmark: Nvidia GTX 1060-6GB
Aynı sitede GTX 1060 6GB modelinde Average Bench 27 of 593 yani 593 kart arasından 27. olmuş.
Açık ara farkla GTX 1060 daha önde.
PassMark - GeForce GTX 1060 - Price performance comparison
Ek olarak bu da Passmark sonuçları 8989 puan almış GTX 1060.
PassMark - Radeon RX 580 - Price performance comparison
Bu RX580, 8399 puan almış.
Nvidia sektör de galip tek firmadır, AMD şu an için geçememiştir. Ek olarak RX 580, GTX 1060'dan 1 yıl sonra çıkmıştır yani teknolojisi GTX 1060'dan yeni olmasına rağmen performanslı değildir.

Evet fakat Teknobiyotik ve Vatan üzerinden alırsam Oyun kampanyasından faydalanabiliyorum. Sapphire Pulse modeli Mediamarkt üzerinden satılıyor ve oyun kampanyası ile ilgili herhangi bir şey göremedim Mediamarkt da.
Dostum içine sineni al bence.
UserBenchmark: AMD RX 580
Bu sitede aşağıda Average Bench yazıyor 30 of 593 yani 593 kart arasından 30. olmuş.
UserBenchmark: Nvidia GTX 1060-6GB
Aynı sitede GTX 1060 6GB modelinde Average Bench 27 of 593 yani 593 kart arasından 27. olmuş.
Açık ara farkla GTX 1060 daha önde.
PassMark - GeForce GTX 1060 - Price performance comparison
Ek olarak bu da Passmark sonuçları 8989 puan almış GTX 1060.
PassMark - Radeon RX 580 - Price performance comparison
Bu RX580, 8399 puan almış.
Nvidia sektör de galip tek firmadır, AMD şu an için geçememiştir. Ek olarak RX 580, GTX 1060'dan 1 yıl sonra çıkmıştır yani teknolojisi GTX 1060'dan yeni olmasına rağmen performanslı değildir.
Tamam reis GTX 1060 dünyanın en iyi kartı.

En iyisi Mediamarkt ile iletişim kurmak.
Evet fakat Teknobiyotik ve Vatan üzerinden alırsam Oyun kampanyasından faydalanabiliyorum. Sapphire Pulse modeli Mediamarkt üzerinden satılıyor ve oyun kampanyası ile ilgili herhangi bir şey göremedim Mediamarkt da.
Büyük ihtimalle Mediamarkt'tan alırsanız oyunlar ücretsiz olmayacak.

Mediadan alırsan oyun promosyonu olacağını sanmıyorum çünkü kod kutudan çıkmıyor. Amazondan XFX aldım Amazon kodu mail attı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı