- Makaleler
- 18
@Halil1905 hocam alın dedim ama benimki dün itibari ile bozulmuş bulunmakta

Ürün 2 yıl 6 ay dayandı.
Ürün 2 yıl 6 ay dayandı.
Ürünü 2 haftadır kullanmaktayım şuanlık bir sıkıntı yaşamadım. Nasıl bir arıza yaşadınız acaba ?@Halil1905 hocam alın dedim ama benimki dün itibari ile bozulmuş bulunmakta
Ürün 2 yıl 6 ay dayandı.
İlk önce oyun oynarken ekran gitti ve ekranın ortasında beyaz bir ışık sonra reset atınca düzeldi. Bu yüzden pek önemsemedim. Sorun tekrarladı ve ekranda çizgiler oluştu. Reset attığımda düzelmedi. Bende güvenli modda başlatıp ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden başlattım ve ekran kartı sürücüsünü yüklerken gene gitti.Ürünü 2 haftadır kullanmaktayım şuanlık bir sıkıntı yaşamadım. Nasıl bir arıza yaşadınız acaba ?
Uzun ömürlü değil mi ? Ona göre alıcam 5 6 sene idare eder mi ?İlk önce oyun oynarken ekran gitti ve ekranın ortasında beyaz bir ışık sonra reset atınca düzeldi. Bu yüzden pek önemsemedim. Sorun tekrarladı ve ekranda çizgiler oluştu. Reset attığımda düzelmedi. Bende güvenli modda başlatıp ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden başlattım ve ekran kartı sürücüsünü yüklerken gene gitti.
Format attım düzelir diye aynı şey. Kasanın içini açıp baktığımda ekran donunca ekran kartının fanları dönmeyi durduruyordu. Güç girişindendir dedim aynı şey farklı slotta denedim sonuç gine aynı.
Uzun ömürlüyse bende almayı düşünüyorum ama değilse hiç bulaşmak istemiyorum. NVİDİA alırım o zaman.@Ahmet ERHAKAN
Açıkcası RX serisi ile Sapphire durumları düzeltmiş gibi duruyor. Böyle sorunlara RX serisinde rast gelmedim. Bende RX 570 Nitro'yu almak istiyoum.
Gtx 1660 veya 1660 ti almanızı öneririm.Uzun ömürlüyse bende almayı düşünüyorum ama değilse hiç bulaşmak istemiyorum. NVİDİA alırım ozaman
Vega 56 ile benzer fiyatlardayken 1660 Ti alınmaz. 1660'a alternatif olarak da RX 590 alınabilir.Gtx 1660 veya 1660 ti almanızı öneririm.
Uzun ömürlüdür. Şüpheniz olmasın.Uzun ömürlüyse bende almayı düşünüyorum ama değilse hiç bulaşmak istemiyorum. NVİDİA alırım ozaman
Vega 56 şatışta yokki fazla aradım birazcık bulamadım.Vega 56 ile benzer fiyatlardayken 1660 Ti alınmaz. 1660'a alternatif olarak da RX 590 alınabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.