Satılmış Steam hesabı geri alınabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar, konudada belirttiğim gibi bundan 2-3 yıl önce malum bir sitede cok ucuz bir fiyata 15 20 liraya Steam hesabımı satmıştım. Şimdi çok pişman oldum, içerisinde 2 3 yıllık envanterim vardı. Şimdi geri almak istiyorum Steam'e yazdım ama geri alırsam bir sıkıntı cıkar mı? Dava falan edilebilir miyim, yardımcı olur musunuz?

Kardeşim aynısı sana yapılsa ne olur? Hoş mu bu yani ben sana hesap satayım sonra kafam essin geri alayım destekle e postayla he? Hoş mu oğlum bu yapmaya çalıştığın şimdi?

Bende 2 yıl önce akıllı saat almıştım 220 TL'ye 160 TL'ye birine satmıştım şu an saatin fiyatı 500-600 lira pişman oldum. Aynı sattığım fiyata adamdan geri alayım :D mükemmel kafalar yaşıyorsunuz, bazen kıskanmıyor değilim he. :D

Son düzenleme:
Bende 2 yıl önce akıllı saat almıştım 220 TL'ye 160 TL'ye birine satmıştım şu an saatin fiyatı 500-600 lira pişman oldum aynı sattığım fiyata adamdan geri alayım :D mükemmel kafalar yaşıyorsunuz bazen kıskanmıyor değilim he :D
Yok direkt saati çalacaksınız bu arkadaşın mantıkla

Hocam bir de diğer yorumlara bakınız herkese beğen ifadesi attım sizin yorumunuz komiğime gitti gülme emojisi attım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı