Çözüldü Satış fiyatı 800 TL ve üzeri olan oyunlar korsan olarak önerilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru
Makaleler
65
Merhaba, şimdi @Emre C beyin korsan oyunlara destek hakkında konusunu okudum ve aklıma takılan bir soru oldu: Mesela Dark Souls 3'ün fiyatı 899 TL ve 899 TL edecek oyun değil ve bir platformda satılıyor. Link vermediğim sürece bu oyunu, oyuncuya korsan olarak önerebilir miyim? Anladığım kadarıyla farklı platformda satışı olmasaydı, sürprizbozan içerisinde korsan linkini verebilecektim. İndirimsiz fiyatı 800 TL ve üzeri olan oyunlar, sanırım korsan olarak önerilebiliyor. Onu anladım.

Çözüm
Yapılan düzenleme teşviklerden ziyade oyunun fiyatı 800 TL üstündeyse ve teknik destek almak istiyorsa korsan veya orijinal fark etmeksizin destek sunup konusunu yayına almamız.

Oyunda hata vs. alıyorsa örneğin.

Satışı olmayan oyunların da linki sürprizbozan içinde değil de kod içinde olmalı.
Yapılan düzenleme teşviklerden ziyade oyunun fiyatı 800 TL üstündeyse ve teknik destek almak istiyorsa korsan veya orijinal fark etmeksizin destek sunup konusunu yayına almamız.

Oyunda hata vs. alıyorsa örneğin.

Satışı olmayan oyunların da linki sürprizbozan içinde değil de kod içinde olmalı.

Çözüm
Anlıyorum, oyunun fiyatı yüksek diye gidip oyuncuya korsan oyna diyemem. Diyelim ki Dark Souls 3'ün hiçbir platformda satışı yok. Kod içerisinde oyunun indirme linkini sanırım verebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı