Satisfactory ufak inceleme

Gayet güzel bir oyun. 2 kişi 19 saatte tier 6 yı bitirmeyi başardık (bu tür oyunlar beni kendine çok çeker ). Epic yerine Steam'e bakmanız daha iyi olur. Epic'de 90 TL iken Steam'de 45-50 TL olması gerekiyor oyunun. Bu arada bu tür oyunlar ile daha önce bir deneyiminiz olmadıysa ve oyunu oynayacak arkadaş bulamazsanız oyun kafanızı karıştırabilir ve çok hızlı sıkabilir.

@kerobey Daha yazmadığım çok şey var. Detaylı yazmak için kırk fırın ekmek yemek lazım.

Şunu da ekleyeyim aklıma gelmişken;

Space Giraffe'in üstüne bir şekilde çıkarsak, oldukça yükseklere zıplayabiliyoruz. İnşa ettiğim binaların çoğunu sırtında zıplayarak fotoğrafladım

@292469 o galiba hatadan dolayı zıplatıyor. 1-2 tanesini duvar kenarlarına sıkıştırıp öldürmüştük (25-35 saldırıda ölüyor), adeta tramplen gibi .

@KünefeRam Hayır, hata değil. Bilerek yapılmış bir şey. Sırtında zıplayabiliyoruz. Niye öldürdünüz ki? Bazen binalara yaklaşıyor bir şeyler inşa edemiyorum, o zaman elektriği verip uzaklaştırıyorum yanımdan ama hiç öldürmedim. Garipmiş sizinki de

Hata değil demek. İlginç. Çok hızlı gelişince oyunda ileri seviyelerde o kadar fazla eşya ve malzeme istiyor ki artık sıkıntıdan onlara sataşma isteği ile dolduk .

Benim gibi Factorio seven bir adam icin vazgecilmez oyun.
Az once oynadim yeniden, 10 - 15 saatlik tecrubem var. Bitirecegim onerilen haritada.

Upgrade olayini begenmedim, belt'ler disinda diger seyleri upgrade etmek icin yikip yeniden yapmak gerekiyor.

Ayrica foundation doseme isi cok zaman aliyor, bana 20x40 lik foundation dose kardesim gibi bir secenek gerek.

Kat cika cika fabrika yapma olayi cok hosuma gitti.

Bana gore en buyuk eksigi Factorio'daki Circuit network olayinin olmamasi.

"Eger bu container'da 500 tane X varsa calismayi durdur" gibi basit seyler yapilamiyor.

Yeni PC aldığımda, ilk alacağım oyun zaten şu an 50 tlcik umarım indirime girer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…