Savcılığa verilmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın o kadar zeki birine benzemiyor, hem bu hesabın da babama ait olmadığı ne malum, değil mi?

IP'mi isterse elimle veririm, uğraşmasın kadıncağız. Sadece işler mahkemelik olursa neler yapabilir, onu merak ediyorum.
Korkma bu konu işe ilgili mahkemeye gidemez. Küfür içerikli bir yorum yapılmamış. Sıkıntı yok seni korkutmak istemiş ama işi gücü olmasa gerek ki uğraşacak iş arıyor.

Korkmayın açarsa mahkeme masrafı üstüne patlar hakim feminist değilse no problem.

2008 yılında internet kafede bilgisayarı bozduğum için -aslında bozmadım, sadece sinirlenince kasaya vurdum hafifçe- bana dava açacağını söylemişti kafe sahibi. 2021 yılına geldik ne dava açtı o kafe sahibi, ne de o internet kafe kaldı.

2008 yılında internet kafede bilgisayarı bozduğum için -aslında bozmadım, sadece sinirlenince kasaya vurdum hafifçe- bana dava açacağını söylemişti kafe sahibi. 2021 yılına geldik ne dava açtı o kafe sahibi, ne de o internet kafe kaldı.
Mahkeme işleri zor işler kimse istemez.

Mahkeme de şu konuşma geçse ne komik olurdu:
Hakim bey, bu şahıs makyajıma "evimi boyayacağım da boyanın markasını verir misin?" dedi.
Muhammet_Mustafa: Yalan değil ki. Evime ruj ve fondaten süreceğim.
Hakim: Nerede deli varsa hep beni bulur zaten.

Korkmayın açarsa mahkeme masrafı üstüne patlar hakim feminist değilse no problem.
Feministe benzetemedim ama biliyorsunuz, kadınlar uzaylıdır, bizden daha gelişmişler sonuçta...
Kanunda hakaret olmadığı sürece hiç bir dava açılamaz. Sövseydi evet açardı lakin makyajın kötü olmuş, boya kutusu gibisin demek hakarete girmez.
Boya kutusu demek hakarete girer hocam. Ben böyle bir ithamda bulunmadım sonuçta, bir şey yapamaz normal bir insana desem.

Teşekkürler, umarım kadın abartmaz, abartırsa ben de abartmak zorunda kalırım, sınavlarım var bir de bu kadınla uğraşmak istemiyorum.

Aşağılama yok, ben davada ev boyasının Gratis'ten alındığını sanıyordum derim kadın böyle bir şey söylerse...

Hocam son yazdığınıza çok güldüm 😅 😅 bu arada çok bir şey olacağını sanmıyorum ama dikkat edin artık siber suçlara ufak ufak önem veriliyor.

Mahkeme de şu konuşma geçse ne komik olurdu:
Hakim bey, bu şahıs makyajıma "evimi boyayacağım da boyanın markasını verir misin?" dedi.
Muhammet_Mustafa: Yalan değil ki. Evime ruj ve fondaten süreceğim.
Hakim: Nerede deli varsa hep beni bulur zaten.
Okurken kahkahaya kapıldım hocam, Allah sizi de güldürsün :D.
Hocam son yazdığınıza çok güldüm 😅 😅 bu arada çok bir şey olacağını sanmıyorum ama dikkat edin artık siber suçlara ufak ufak önem veriliyor.
Biliyorum, bu işleri sık takip ediyorum. Genelde terbiyeli biriyimdir, kimseye klavye delikanlılığı yapmam ama bu yorumu atmam gerek, yoksa uyuyamam gece diye düşündüm. Ama kadın gerçekten çok makyaja boğmuştu kendini. Karışamam elbette, kendi hayatı sonuçta...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı