Saye sistemi ne zaman gelecek?

Saye sisteminden pek ümitlenmeyin derim. TT saye sistemini kullanmak isteyen firmalar için saye portlarını kiralamayı çok yüksek fiyatlardan sunmuş. Yüksek hızlara saye sayesinde erişseniz bile saye sisteminden faydalanmak için yüksek para ödemeniz gerekecek. Çünkü firmalarında belli bi kâr elde etmesi gerek. Olan yine bizlere yani tüketicilere olacak. Umarım çok pahalı olmaz.

Gözümüz yollarda bekliyoruz da benim yakın zaman için çok fazla ümidim yok açıkcası.

Emin ol senden daha fazla bekliyorum :(.
Saye sisteminden pek ümitlenmeyin derim. TT saye sistemini kullanmak isteyen firmalar için saye portlarını kiralamayı çok yüksek fiyatlardan sunmuş. Yüksek hızlara saye sayesinde erişseniz bile saye sisteminden faydalanmak için yüksek para ödemeniz gerekecek. Çünkü firmalarında belli bir kâr elde etmesi gerek. Olan yine bizlere yani tüketicilere olacak. Umarım çok pahalı olmaz.

200 TL olsun diyelim bize gelen bana yine iyi gelir. 8 Mbps upload bile zor iken Türk Telekom 4 Mbps'ye düşürecek bu hızı yani yetmeyecek yine bize ve tabii sinir olcaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı