yusufselim766
Picopat
Diğer insanların dedikleri ile moralinizi bozmayın. Bir insan her şeyi başarabilir. Ne demiş atalarımız; Azimli sıçan duvarı deler. Eğer kendinize güvenip çalışırsanız başarırsınız.
V
Vallahi hocam işte sene başı hedef tıptıda şimdi en kötü diş bile gelse gideceğim kafasındayım. Sene sonu biraz çöküntüler oldu şimdi toparlamaya çalışıyoruz umarım kazanırım başka bir şey istemiyorum. Ama arkadaşın dediği kadar imkansız değil de AYT'yi en azından +65'lere çekmem lazım. 1 ayda elimden geleni yapacağım bakalım.
Hocam bende 30k hedefliyorum netlerimiz birbirine çok yakın. AYT odaklanmaya devam edelim o kadar da uzak bir hedeften bahsetmiyoruz.
AYT matematikte 15-20 gündür seri deneme atıyorum netler iyi arttıda şu fiziği sürekli unutuyorum çıldıracağım az kaldı nefret ediyorum şu fizikten. Ama mecbur yapmam lazım bir şekil. Umarım ikimizde varırız hedefimize.
Bir de sürekli herkes benden önde ben çok geri kaldım gibi hissediyorum sende de var mı hocam bu his merak ettim![]()
Var hocam bende de ama artık takmamak lazım 1 ay kalmış elimizden ne geliyorsa basmalıyız. Sendeki fizik sorunu bendeki biyoloji sorununa eşit sürekli unutuyorum sizce ne yapmalıyım?
Kral TYT düşük gibi geldi. 95-100 bandına çekilir bence. Benim de çok düşük. İlk 500 istiyorum. Mezuna bıraktım bile.Kalan sürede temeli olan biri nasıl ilerlemeli? Hedef 45k.
Kral TYT düşük gibi geldi. 95-100 bandına çekilir bence. Benim de çok düşük. İlk 500 istiyorum. Mezuna bıraktım bile.
Ne yapayım kral yetişmiyor. Mezun kafasında değilim ama ilk 500 istiyorum.Yanlış anlama ama bence büyük hata. Şimdiden mezun kafasındaysan seneyede kazanamazsın.
Kral TYT düşük gibi geldi. 95-100 bandına çekilir
Ne yapayım kral yetişmiyor. Mezun kafasında değilim ama ilk 500 istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.