Sayısal 45 bin yapmak çok mu zor?

Diğer insanların dedikleri ile moralinizi bozmayın. Bir insan her şeyi başarabilir. Ne demiş atalarımız; Azimli sıçan duvarı deler. Eğer kendinize güvenip çalışırsanız başarırsınız.

V

Vallahi hocam işte sene başı hedef tıptıda şimdi en kötü diş bile gelse gideceğim kafasındayım. Sene sonu biraz çöküntüler oldu şimdi toparlamaya çalışıyoruz umarım kazanırım başka bir şey istemiyorum. Ama arkadaşın dediği kadar imkansız değil de AYT'yi en azından +65'lere çekmem lazım. 1 ayda elimden geleni yapacağım bakalım.

Hocam bende 30k hedefliyorum netlerimiz birbirine çok yakın. AYT odaklanmaya devam edelim o kadar da uzak bir hedeften bahsetmiyoruz

Hocam bende 30k hedefliyorum netlerimiz birbirine çok yakın. AYT odaklanmaya devam edelim o kadar da uzak bir hedeften bahsetmiyoruz.

AYT matematikte 15-20 gündür seri deneme atıyorum netler iyi arttıda şu fiziği sürekli unutuyorum çıldıracağım az kaldı nefret ediyorum şu fizikten. Ama mecbur yapmam lazım bir şekil. Umarım ikimizde varırız hedefimize.

Bir de sürekli herkes benden önde ben çok geri kaldım gibi hissediyorum sende de var mı hocam bu his merak ettim:D

AYT matematikte 15-20 gündür seri deneme atıyorum netler iyi arttıda şu fiziği sürekli unutuyorum çıldıracağım az kaldı nefret ediyorum şu fizikten. Ama mecbur yapmam lazım bir şekil. Umarım ikimizde varırız hedefimize.

Bir de sürekli herkes benden önde ben çok geri kaldım gibi hissediyorum sende de var mı hocam bu his merak ettim:D

Var hocam bende de ama artık takmamak lazım 1 ay kalmış elimizden ne geliyorsa basmalıyız. Sendeki fizik sorunu bendeki biyoloji sorununa eşit sürekli unutuyorum sizce ne yapmalıyım?

Var hocam bende de ama artık takmamak lazım 1 ay kalmış elimizden ne geliyorsa basmalıyız. Sendeki fizik sorunu bendeki biyoloji sorununa eşit sürekli unutuyorum sizce ne yapmalıyım?

Benim biyoloji notlarım var her konudan not çıkarmıştım onları okuyorum. 2-3 günde 1-2 tanede deneme çözüyorum. Ama biyolojide hep okuyacaksın ya deneme falan iş yapmıyor. Okumak daha faydalı hatta yapabilirsen MEB kitaplarını sınava kadar 1-2 kez oku bitir ben bu yıl 3-4 defa komple okuyup bitirmiştimdir biyoloji MEB'lerini.

Kral TYT düşük gibi geldi. 95-100 bandına çekilir

TYT'yi kendi haline saldım artık. Deneme çözeceğim son güne kadar artık olduğu kadar. Hedefim AYT'yi yükseltmek. Çünkü kalan sürede TYT artıp artmayacağı net değil.

Ne yapayım kral yetişmiyor. Mezun kafasında değilim ama ilk 500 istiyorum.

Olsun sen son güne kadar bu yıl kazanacakmış gibi çalışmaya devam et mezunluk ağustos'ta düşünülecek konu.

Bu netlerin ile zaten şu anda 45-50k arası geliyor çoğu sene. Önünde koskoca 30 gün var. 30 gun oturup ciddi ciddi çalışmak çok büyük bir fark atmana yardım eder. Eger gerçekten son 30 gün kafaya koyup hayatının bu küçük kısmını buna atarsan 30-40k arasına zorlayabilirsin. Zaten sen bu netleri yapıyorsan zekanla ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum gayet zeki birisin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı