Sayısal 50000'e girmek zor mudur?

Paragraf ve okuduğunu anlama kolay bu konular için test ve konu anlatımı yerine kitap okuyarak okula hızı ve okuduğunu anlama alanını ilerletirsiniz.

İşin doğrusu 11 sınıfa kadar dersleri anlamak ve temeli ayarlamak önemli 11 kadar ağır çalışmaktan çok konuları anlamak iyice bilmek daha önemli.

Başarılar.
Teşekkür ediyorum
 
Teşekkür ediyorum
Ders çalışmak test çözmekten ibaret değildir! Kitap okumak dinlenmek öğrenileni hazmekte ders çalışmaktır.

Malasef ülkemiz bu konular içinde çok geri kafalı.

Ders çalışmak diyince akla 10 saat test çözmek gelmesin sonra soğursunuz bu sefer ders çalışmazsınız.

Kitap okuyun testler sıkmaya başlayınca gidin çay veya kahve için bu sizi kendinize getirir.

Çay ve kahve iyi bir dikkat toplayıcı ve uyarıcı.
 
Ders çalışmak test çözmekten ibaret değildir! Kitap okumak dinlenmek öğrenileni hazmekte ders çalışmaktır.

Malasef ülkemiz bu konular içinde çok geri kafalı.

Ders çalışmak deyince akla 10 saat test çözmek gelmesin sonra soğursunuz bu sefer ders çalışmazsınız.

Kitap okuyun testler sıkmaya başlayınca gidin çay veya kahve için bu sizi kendinize getirir.

Çay ve kahve iyi bir dikkat toplayıcı ve uyarıcı.

Kesinlikle öyle bir planım yok. Video oyunları oynamayı severim ( PC ) arada kafamı onlarla dağıtmayı düşünüyorum çok sık yapmadan. Teşekkürler tavsiyelerin için.
 
2005 senesinde tam 20.000 olmuştum sayısalda. :) Ben de anadolu lisesi çıkışlıyım. Üstelik ahım şahım bir çalışma da yapmadım. Çok stres yapmana gerek yok. Düzenli çalış, konulara hakim ol yeter. Herkesin senden üstün olmadığını bil yeter. O dönemde 543 puan almıştım ve hiçbir deneme sınavında 530'u geçememiştim ben. Hatta sınavda bir 15 dk. kadar içim geçmiş uyuyakaldım.

Diyeceğim o ki her şey olacağına varır sıkıntı yapma şimdiden. Keyif almaya bak. O zaman başarılı olursun.
 
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. 10.sınıf öğrencisiyim orta halli bir Anadolu lisesinde okuyorum. Hedefim ODTÜ fizik daha önümde 2 sene var biliyorum fakat içimde bir huzursuzluk oluştu birdenbire. Malum pandemi dönemindeyiz herkes evde okul yok bir şey yok. 9.sınıfta öyle derslere çok abanmadım son gün çalışa çalışa 80 ortalamayla dönemi kapattım. 10.sınfta zaten sınav olmadık. Yani bu sene de aynı şekilde ders çalışmıyorum sınav gibi bir olay olursa son 1 2 gün çalışırım diyorum ki o sınavlarda sorun yok onları yaparım. Fiziğim gerçekten iyidir matematiğim de iyidir kimya eh seviyesindedir biyolojim kötüdür. Sözele bakacak olursak tarih ve coğrafyam 0fır tam anlamıyla 0 türkçem iyidir fakat edebiyatım kötüdür. Önümde daha koskoca 2 sene var sizce sayısalda 50kya girebilmek için neler yapmam lazım seneye çalışmaya başlayım mı nasıl başlayım tecrübeli abiler ablalar cevaplarsa sevinirim.
12. sınfım sınava çalışıyorum. Kaygın bence birazcık azalmalı çünkü önünde koskoca 2 sene ve öğrenebileceğin bir ortam var. eğer düzenli çalışırsan rahat derece bile yaparsın ilk 10 bin felan. İlla 200 300 günlük soru yapacağım demene bile gerek yok. ama günlük 20 paragraf ve tyt matematik çalış
 
10. sınıfı iyi bir şekilde öğrenmeye, bitirmeye çalışın.
Arada paragraf çözün ve TYT matematik ilk 12 konu çalışın, tüm lise matematik hayatınız için hayati konular. Bunları biliyorum diyorsanız da problem çözün.
 
Arkadaşlar şu an Gebze Teknik 48 bin ile alıyor ben de Gebze Teknik hedefliyorum. 2019'a göre kaç net lazım TYT AYT. TYT 70 net ve üstü yapıyorum şu an. AYT henüz başlamadık. Ne çok iyi ne çok kötü seviyesindeyim.
 

Geri
Yukarı