Sayısal bölüm zor mu?

purplebaklava

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar. Orta düzeyde bir sayısala sahibim. Sayısal bölüm cidden abarttıkları kadar zor mu? 9. sınıfı uzaktan eğitimle bitirdiğim için çoğu konu hakkında bilgim yok. Bu yüzden EA seçmeyi düşünüyorum. Ama size de danışmak isterim. Benim için hangisi mantıklı olur?

Üniversite'den bahsediyorsun sandım soruyu görünce. Lise düzeyindeki sayısal sayısal değil. Kendim için konuşuyorum tabii. Orta düzeyde sayısalın varsa yine orta düzeyde devam edersin. No problem.

Eğer istediğin bölüm sayısalda ise eşit ağırlık seçmemelisin. Uzaktan eğitim sürecinde yaşadığın şeyi çoğu öğrenci yaşamıştır. Zaten bu kararı 11.sınıf için vereceksin. Bu yüzden 10.sınıfta hangi tarafa daha eğilimli olduğunu anlayabilirsin. Sayısal bazılarına göre zor bir alan ama bu tamamen senin ilgine ve çalışmana bağlı, belki de sana daha kolay gelecektir.

Kişiye göre değişir diyecek bazı arkadaşlar ama üzgünüm ki en zoru sayısal ve en fazla rekabet burada oluyor. Diğer alanlar arasında en zoru sayısal evet doğru ama sonuçta lise gidip de çok yüksek zekaya sahip olanların anlayabileceği şeyler öğretilmiyor.

Bende 11. sınıfa geçeceğim fenim iyi 2 yıldır uzaktan eğitim olduğu için mattan uzak kaldım ama yine de sectim çalışarak yapılabilir gibi duruyor ama bizde yok :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı