Sayısal derslerim kötü ama yazılım okumak istiyorum

636564

Centipat
Arkadaşlar yazılım bilgim hatrı sayılır derecede var. 4 yıldır kodlama gibi işlerle uğraşıyorum. Fakat bunu meslek haline getirebilmem için sayısal alanı okumam gerekiyor. Maalesef sayısal derslerim çok kötü. Siber polis olmayı umut ediyordum, ne yazık ki olamayacağım gibi görünüyor. Normal polis olmak istiyorum şu an. Ama benim bu yazılım bilgim boşa gidecek. Şu an polislik mesleği seçmem mantıklı mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazilim doktorluk veya diger meslekler gibi illa okunulmasi gereken bir bolum degil - en azindan benim gordugum oyle cevremden - cok o yazilim bolumunu okumayip iyi yazilimci olanlar var ve sait de oldum. Biraz daha neler sunduguna bakiliyor bu konuda. Siber Polislik devlet tarafli oldugundan cok olmak istiyorsaniz okumaniz mecbur, yazilimci olmak icin degil.

Buradaki söylenen hiçbir meslek tavsiyesini göze alma derim yazılım seviyorsan yazılım üzerinden git ne seviyorsan onu yap yani.

Buradaki söylenen hiçbir meslek tavsiyesini göze alma derim yazılım seviyorsan yazılım üzerinden git ne seviyorsan onu yap yani.
Hocam sayısalım kötü olduğu için okuyamıyorum. Polislik iyi bir seçenek bana göre. Bana koyan şey ise 4 yıl yazılımla uğraşıp hayallerimin matematik dersinden yüzünden yıkılmış olması.

Hocam sayısalım kötü olduğu için okuyamıyorum. Polislik iyi bir seçenek bana göre. Bana koyan şey ise 4 yıl yazılımla uğraşıp hayallerimin matematik dersinden yüzünden yıkılmış olması.

Oturun matematik calisin. Muhendis olmak istiyorsaniz matematik bilmek zorundasiniz. Illa yalayip yutmana gerek yok sonucta ODTÜ bilgisayar hedeflemiyorsun. 8 donemde 7-8 tane matematik dersi kesin almaniz gerekiyor cunku universitede. Sonucta her yazilim isi icin algebrayi yiyip bitirmen gerekmiyor.

Arkadaşlar yazılım bilgim hatrı sayılır derecede var. 4 yıldır kodlama gibi işlerle uğraşıyorum. Fakat bunu meslek haline getirebilmem için sayısal alanı okumam gerekiyor. Maalesef sayısal derslerim çok kötü. Siber polis olmayı umut ediyordum, ne yazık ki olamayacağım gibi görünüyor. Normal polis olmak istiyorum şu an. Ama benim bu yazılım bilgim boşa gidecek. Şu an polislik mesleği seçmem mantıklı mı sizce?

Bende aynı durumdayım maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı