Hocam yama için elinize sağlık bir an tereddüt etmiştim yüklemeye çünkü bendeki oyunun sürümünü bilmiyordum çakışacağından endişeliydim neyse ki korkulan olmadı ve sorunsuzca yamayı kullanabiliyorum.

crack var bende açaba nası kurarım.

Hocam yamayı sorunsuz kullanıyordum 1 hafta girmedim yama çalışmıyor şu an sanırım arkadaşlarında dediği gibi güncellemeden sonra bozulmuş. Size zahmet müsait olduğunuzda yamayı ekleyebilir misiniz?

Hocam yamayı sorunsuz kullanıyordum 1 hafta girmedim yama çalışmıyor şu an sanırım arkadaşlarında dediği gibi güncellemeden sonra bozulmuş. Size zahmet müsait olduğunuzda yamayı ekleyebilir misiniz?
Hocam güncellenecek bir şey yok sadece silip baştan kurmanız gerekiyor sanırım yamayı. Üstte bir arkadaş update'den sonra yamayı baştan kurarak çözmüş sorunu.

Hocam güncellenecek bir şey yok sadece silip baştan kurmanız gerekiyor sanırım yamayı. Üstte bir arkadaş Update'den sonra yamayı baştan kurarak çözmüş sorunu.

Hocam merhaba, yama kurulmuş fakat sanırım ayarlanmamış bazı alt+0'dan ayarlarla oynadım oyun Türkçe oldu sorunum düzeldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı