SCR virüsü nasıl temizlenir?

MustBe

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar mailime bir link geldi, sponsorluk adı altında. .scr'li bir dosya idi, açtım ama açılmadı. Sonradan baktım ki virüsmüş. Acaba bu virüsü temizlemenin yolu nedir? Yardım edecek biri var mı? Bilgisayarımda YouTube kanalım ve önemli mail şifreleri var.

.scr diyorsan kendisi bir ekran koruyucu dosya formatı. Bilgisayarının tüm görüntülenme ayarlarını değiştirmiş, tekrar yapılandırmış olabilir. Şu bugu kullanmış olabilirler:
//./globalroot/device/kernelconnect/condrv.sys

Kaspersky ile tarama yapın ve ön yükleme alın.
Ön Yükleme Nasıl Alacağım?
.scr diyorsan kendisi bir ekran koruyucu dosya formatı. Bilgisayarının tüm görüntülenme ayarlarını değiştirmiş, tekrar yapılandırmış olabilir. Şu bugu kullanmış olabilirler:
Ne yapmam gerek

Bi de bu virüsün bulaşıp bulaşmadığını nasıl anlarım

Bir de bu virüsün bulaşıp bulaşmadığını nasıl anlarım?

Kaspersky ile tam tarama yap. 15 dakika falan sürüyor benim bilgisayarımda. 300.000'e yakın falan dosya tarıyor. Senin bilgisayarındaki dosya sayısı daha fazla ise daha uzun sürer. Kaspersky'ın tokatlayamadığı virüs görmedim henüz :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı