SCUM Alınır mı?

BarışBrawler

Hectopat
Katılım
4 Eylül 2017
Mesajlar
215
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar ben bu oyunun çıkışını çok bekliyordum ama kafamda hep soru işaretleri vardı. Oyun bildiğiniz gibi çok detaylı bir oyun. Ben de biraz sabırsız hemen sıkılan birisi olduğum için, yok karakterin tuvaleti geldi yok şunu yedin zehirlendin yok şunu yedin metabolizman bozuldu felan bunlar çok can sıkıyor mu oynarken? Bir de oyunda kasılmak zor mu uzun uğraşlarla mı kasıyoruz yoksa 2 saat oynayarak kasılıp adam görüp çatışabiliyor muyuz? Kısacası oyunu oynayanlar, oyunu almalı mıyım +/- yönlerini söyler misiniz? (Optimizasyonuna değinmeyebilirsiniz.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa oyun tek kelimeyle sıkıcı bir oyun. Oyun dediğin birazcık oyun olduğunu hissettirmeli, gerçekçi yapacağım diye aşırı yavaş, bir zaman sonra (çok uzun bir zaman değil) boğan bir oyun yapmışlar. Zaten gerçek hayatın sıkıcılığından uzaklaşıp oyunlara sığınıyoruz, oynadığımız oyunda da karakterin tuvaletiyle bilmem nesiyle uğraşacaksak bunun eğlenceli bir tarafı olduğunu düşünmüyorum ben. Eğlenceli bulanlar hayatta kalma oyunu manyağı olan insanlardır bence.
Alınmaz.
 
Ben oyuna göre söylemeyeceğim. Bence çıkışını henüz yapmış ve erken erişimde olan oyun alınmaz. Ben bir bakarım ne ekleyecekler, ne yapacaklar bunu gözden geçirir öyle alırım.

@House of HOO online survival oyunların asıl olayı rp yapmaktır zaten. Oyunun eğlencesi tanımadığın insanlara karşı rp yapmakla gelir. Rust eğlenceli bir oyun mu? Tek başına hayır. ARK: Survival Evolved eğlenceli bir oyun mu? Tek başına oynadığında 1 gün olmadan sıkar seni. Scum oyunu da bu gruba giriyor. Tek başına oynayacaksanız sıkar. Arkadaşlarınızla alacaksanız veya rp yapacaksanız alınır.

Kısaca arkadaşım bence bir kaç gün bekle. Güncellemelerle neler gelmiş? İnsanlar ne kadar mutlu? Oyunun hipe zamanı geçince oynayan kişi sayısı hala çok olucak mı? Bu soruları sor kendine ve alıp almayacağına karar ver.
 
scum alınır fakat indirimde 34 tl değiyor ben aldım oyuna alışınca mekanikleri ve craftları daha fazla öğrenince güzel
 

Geri
Yukarı