SD kart biçimlendirme istiyor

Farklı bir işletim sistemi ile karta ulaşmayı dener misiniz? Benim de elimdeki MicroSD kartlar sık sık sorun yaşatıyor, Linux tabanlı işletim sistemleri ile deneyince nadiren de olsa içindeki verilere erişebiliyorum.

Olmuyor diye kestirip atmak bu tarz konularda yapılacak en son şey diye düşünüyorum şahsen.

Pek bilgim yok ancak ben olsam elimde takabilecek ne kadar cihaz varsa ona takardım. İllaki biri okuyacaktır bir umut. SD kart okuyan telefonlar laptoplar vs onlara takıp şansını dene derim.

Hem masaüstü bilgisayarda hem de laptop ile denedim ama olmadı. Fakat sorunu çözdüm. Diskdigger 45 dolar alınca görüntüleri verdi 😅

Farklı bir işletim sistemi ile karta ulaşmayı dener misiniz? Benim de elimdeki MicroSD kartlar sık sık sorun yaşatıyor, Linux tabanlı işletim sistemleri ile deneyince nadiren de olsa içindeki verilere erişebiliyorum.

Olmuyor diye kestirip atmak bu tarz konularda yapılacak en son şey diye düşünüyorum şahsen.

Problemi çözdüm ama aklımda tavsiyeniz. Kısa zamanda virtualpc indireyim

Sorununuzun çözülmesine sevindim ancak Linux'u deneyeceğim diyorsanız kurmanız gerekebilir, sanal sitemde çalışacağını sanmıyorum.

İki bilgisayarım var ve şu an işletim sistemini değiştiremem. Yakın zamanda yeni bir laptop almayı düşünüyordum. Ona Linux kurayım. Madem öyle bir tavsiye verdiniz. Tedbir almakta fayda var. Teşekkür ederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı