SDN'nin en kral forum olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslinda ben de SDN'e üyeyim pek aktif degilim ama üyeleri gayet olgun ve bilgili gibi geldi bana cogu konuda. Belki siz daha hasir nesirsiniz orayla bilmiyorum ama benim gözlemim bu :)

Evet @Kıymalı Pide ile gecen sene Marmaris'de bir Otel'de tanistik. Sana Technopat'i önerirken ne dedigimi hatirliyor musun? "Yazdigini göndermeden önce bir kez daha oku!" :) Sen de burada kalici ciktin :)

Bu konuda hak veriyorum onlarca kez söylüyorum bir kez daha söyliyeyim her cöplügün kendi horozu vardir. Kurallari o horozlar kuyar ve uygular bizlerse bu kurallara uymak zorundayiz ama ayni zamanda elestirmeliyiz bize uygun olmayanlari.

Biz buradan ne sebeplerden ceza alanlar gördük, yani nokta endise edeceginiz son sey olmali :)

Yok o kurallar güncellendi diye biliyorum, simdi 1 ya da 2 saat ceza aliyorsunuz.

Kendi görüsüm: Technopat candir iyi güzel ama yetkili kadrosunun sanki ara ara ceza atma hevesi ile dolmasi ve bu atilan cezalarin akla zarar olmasi gercekten hos degil. Kac kere haksiz yere ceza alip konu acanlar gördüm, ha ayrica bir de konu acmayanlar var. Yani üye hakkini aramasa (-ki isteseniz konusunu onaylamayip hakkini aramasini bile engelleyebilirsiniz...) bos yere cezalandirilmis oluyor. Biz nasil iletimizi göndermeden önce bir kez daha okuyorsak sanki yetkililer de ceza vermeden önce ben ne yapiyorum acaba? diye kendine bir sormali :)
Uzun bir yazinin icine virgül koymayi unutan adami 1-2 gün cezalandiriyorsaniz o üyenin bunda bir artniyet oldugunu düsünmesi gayet normaldir yani ki ayni hatayi yetkililer ve yöneticiler de yapabilir.
Ben 23 senedir günde %80 yabanci dil konusuyorum, Türkce'yi unutmamak icin sürekli Türkce yaziyorum bilgisayar ortaminda ama burada kendime özel muamele istemiyorum mesela. Aslinda normalde biraz hakkimdir bu ama Türkiye'de yasayan Türk okullarinda okumus Türkce egitim almislarin cogundan daha güzel yazabiliyorum cogu zaman mesela. (Evet kendimi övdüm) :)

Neyse cenem düstü, sizin deyiminizle bu yazimdam dolayi banlamayin ha :)
Seviyorum sizi.

Sevgiler :)
Bunun hakkında youtube video'su bile vardı. 😅

SDN en kral forumsa bunu niye burada yazma gereği hissettin? Sen BMW'yi daha iyi buluyorsan Mercedes galerisine gidip BMW en kral araba mı diyorsun. İtopya'dan alışverişi seviyorsan Vatan'a gidip İtopya en kral teknoloji market mi diyorsun. Döneri hamburgerden daha lezzetli buluyorsan hamburgerciye gidip döner daha kral mı diyorsun.

Bence senin burada eskiye dayanan bir hesabın var ki gelip bu başlığı yazma gereğinde hissetmişsin kendini.

Son düzenleme:
Kral falan bilmem. Bildiğim biz kendi işimizi yapıyoruz. Genellikle teknik konulara cevap veririm. Bariz yazım yanlışı veya aynı hatayı sürdürenler dışında pek ceza vermem.

Kimse safkan Technopat'lı olsun demiyoruz. İsteyen istediği platformda zamanını geçirebilir. Benim de görev aldığım farklı platformlar var.

Kişisel olarak muhabbet konularını sevmem. Kendimi geliştirebileceğim aynı zamanda diğer kişilere yardımcı olabileceğim en büyük platformlardan birisi.

Burada biz kendimizi diğer platformlarla kıyaslamıyoruz. Fakat çizgimizi bozmadan bir amaç doğrultusunda bir ilerleyiş gösteriyoruz. Günümüzde forum kültürü öldü. 2000'li yıllardaki ile şimdiki çok farklı. Biz bu alanda Sosyal olarak diğer platformlardan farklı bir şekilde işleyişimizi sürdürmekteyiz.

Çok kaliteli yönetici kadromuz ve üyelerimiz var. Şu bu iyidir demek yerine bu kaliteli ekipten ne alsak onu düşünmeniz lazım. Açtığımız konular ve makaleler sizlerin en çok karşılaştığı sorunlarda çözüm getirnede kolaylık yaşamanız amaçlıdır. Bizim amacımız sizlere yardımcı olmak, sizlere zorluk çıkarmak değil. Yardım konularında tüm cümleler yanlış da olsa genel olarak zaman kaybetmemeniz için en başında ceza vermiyoruz, en azından ben vermiyorum. Kullanıcı o gün aktif ise sorunun çözümü için tüm yazılarını fark ettirmeden düzeltiyorum. Olması gereken de bu zaten.

Buradaki mesaj hiçbir SDN yöneticisi tarafından gönderilmemiştir.
Bunu gönderen kişi kıdemli olmayan 100 mesajlı bir arkadaştır.
Dikkate almazsanız mutlu oluruz.

Örneğin burada bir defa başka bir hesaptan bu sistemde kaç FPS alırım diye başlık açmıştım. Sonra bir baktım linkini atmayı unutmuşum. Herkes beni dalgaya almıştı sürpriz sistemi bilmeliyiz filan diye. Ben linki sonradan eklemek istediğimde ise FPS kisaltmasini küçük yazdığım için ban yemistim. Ve linki koyamamistim. Kisaca bu cezalar faydalı filan değil.
Buradaki mesaj hiçbir SDN yöneticisi tarafından gönderilmemiştir.
Bunu gönderen kişi kıdemli olmayan 100 mesajlı bir arkadaştır.
Dikkate almazsanız mutlu oluruz.
Doğru bildin 107 mesajım var ama kapasitenin alacağından şüphe ettiğim bir durum var.Bir kişinin ne kadar bilgili olduğu,ne kadar mantıklı düşündüğü foruma kaç mesaj attigiyla ölçülemez,ölçülmelidir.
Örneğin burada bir defa başka bir hesaptan bu sistemde kaç FPS alırım diye başlık açmıştım.Sonra bir baktım linkini atmayı unutmuşum.Herkes beni dalgaya almıştı sürpriz sistemi bilmeliyiz filan diye.Ben linki sonradan eklemek istediğimde ise FPS kisaltmasini küçük yazdığım için ban yemistim.Ve linki koyamamistim.Kisaca bu cezalar faydalı filan değil.

Doğru bildin 107 mesajım var ama kapasitenin alacağından şüphe ettiğim bir durum var.Bir kişinin ne kadar bilgili olduğu,ne kadar mantıklı düşündüğü foruma kaç mesaj attigiyla ölçülemez,ölçülmelidir.
Pardon olculmemelidir yazacaktım inşaallah Ban yemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Örneğin burada bir defa başka bir hesaptan bu sistemde kaç FPS alırım diye başlık açmıştım.Sonra bir baktım linkini atmayı unutmuşum.Herkes beni dalgaya almıştı sürpriz sistemi bilmeliyiz filan diye.Ben linki sonradan eklemek istediğimde ise FPS kisaltmasini küçük yazdığım için ban yemistim.Ve linki koyamamistim.Kisaca bu cezalar faydalı filan değil.

Pardon olculmemelidir yazacaktım inşaallah Ban yemem.

Yetkili biri bakabilir mi burada laf atmaya çalışıyor.
Sen buraya gelip böyle cins cins konular açar isen.
Buradaki adam da gelip sana bunları der.
Kıdemli olmadığını belirttim.
Bu arada ben SDN Forum colite
@THE_MILLER

Son düzenleme:
Yazdığınız mesajda birçok yazım hatası var. Size faydası olmamış o kesin.

Her insan istediği yerde takılır, yazar bu kimseyi ilgilendirmez. Beğenmiyorsan çıkar gidersin. Aynı konu SDN'de Technopat için açıldı aynı şeyleri dedim. O forumun kuralı farklıdır, bu forumun kuralı farklıdır. Bana hoş, sana kötü gelebilir. Buranın üslubunu beğenmediysen böyle şeyler ile uğraşmaya değmez. Beğenmiyorsan bak sağ üstte profiline tıklıyorsun ve ardından çıkış yap seçeneğine tıklıyorsun. Bu kadar basit. Bu tip tartışma yaratmak amaçlı bir konunun ise onaylanması da çok ayrı bir saçmalık bence. Yönetimden ricam olduğunuz halde devam edin bu tip konuları lütfen onaylamayınız.

Faydalı olmayı tercih edin. 3 farklı hesabınız birleştirildi. Tekrar açmanız durumunda katlanarak uyarı süreniz de artacak.

Ekran Alıntısı.PNG

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı