SE 2020 Pil sağlığı nasıl?

3uTools hocam teşekkürler.


Hocam ne kadar az kullandınız telefonu 70 80 döngü yaptınız 10 ayda 😅


Anladım çok teşekkürler. Aslında yanımda priz olmadığı için telefonu bilgisayardan şarj ediyordum genelde evde olduğum için. Yanımdayken şarjı doluyor nasıl olsa çok işim olmuyor. Ek olarak yüksek voltajda daha çok aşındığından yavaş şarj etmenin daha sağlıklı olduğunu okumuştum fakat sanırım onun pek bir önemi yok.

PD özellikli bir şarj aleti ile şarj edebilirsin için rahat olsun. Şarj aleti Type-C olursa daha iyi olur. Orijinal Apple şarj aleti veya Anker Powerport III Nano önerebilirim. SE 2020 18W ile hızlı şarj oluyor. Telefon şarj oldukça çektiği W azalıyor zaten. Misal yüzde 30'da şarja taktın diyelim. Telefon ilk etapta 18W ile şarj olurken bu değer yüzde 80 civarına geldiği zaman 7W civarına kadar inebiliyor. Telefon kendini ayarlıyor yani. O yüzden hızlı şarj etmek istiyorsan, et gitsin :)
 
Pd özellikli bir şarj aleti ile şarj edebilirsin için rahat olsun. Şarj aleti Type-C olursa daha iyi olur. Orijinal Apple şarj aleti veya Anker powerport III nano önerebilirim. SE 2020 18W ile hızlı şarj oluyor. Telefon şarj oldukça çektiği W azalıyor zaten. Misal yüzde 30'da şarja taktın diyelim. Telefon ilk etapta 18W ile şarj olurken bu değer yüzde 80 civarına geldiği zaman 7W civarına kadar inebiliyor. Telefon kendini ayarlıyor yani. O yüzden hızlı şarj etmek istiyorsan, et gitsin :)

Anladım teşekkürler bunu kullanıyorum hocam https://www.hepsiburada.com/spigen-...sarj-adaptoru-f210-000ca26477-pm-HB00000OH368
 

Geri
Yukarı