Bütçe
13000

ArdaSaraccc

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, öncelikle Apple ekosistemine bağlıyım.
MacBook kullanıyorum, Watch alacağım.
Apple'dan başka telefon önermeyin.
( Apple önerebilirsiniz)
14000'e.
(Bütçe maksimum 14000 ama aksesuar da alacağım için 11000 13000 arası düşünürsek iyi olur.)
Kadar çıkacak bütçem var ve yenilenmiş olarak alacağım.
Öyle büyük ekran sevmiyorum, şu anki telefonum çok büyük sevmiyorum o yüzden XS ve SE 2 mantıklı geldi.
Önceliklerim.

1- kamera, oyun fiyat.
2-güncelleme
3-kullanım rahatlığı.
4-batarya ( çok kullanmıyorum 3 4 saat günde belki.)

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba, öncelikle Apple ekosistemine bağlıyım.
MacBook kullanıyorum, Watch alacağım.
Apple'dan başka telefon önermeyin.
( Apple önerebilirsiniz)
14000'e.
Bütçe maksimum 14000 ama aksesuar da alacağım için 11000 13000 arası düşünürsek iyi olur.
Kadar çıkacak bütçem var ve yenilenmiş olarak alacağım.
Öyle büyük ekran sevmiyorum, şu anki telefonum çok büyük sevmiyorum o yüzden XS ve SE 2 mantıklı geldi.
Önceliklerim.

1- kamera, oyun fiyat.
2-güncelleme
3-kullanım rahatlığı.
4-batarya ( çok kullanmıyorum 3 4 saat günde belki.)

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Güncelleme önemli ve çok kullanmıyorsanız SE2.

Kamera olarak XS, diğer maddeler için SE2 uygun. Bence yenilenmiş yerine sahibinden 2.el temiz ilanlara yönelebilirsiniz.

Sağ ol ama içini pek bilmiyorum belki de bana C kalite ürün alıp onu satacak o yüzden güvenemiyorum.

Güncelleme önemli ve çok kullanmıyorsanız SE2.

Bir şey sormak istiyorum SE2 alsam ileride RAM yüzünden sorun yaratır mı ? sadece 2 3 yıl kullanıp 12 mini alıcam zaten.

SE 2 her türlü XS'den daha iyi performans olarak. XS yaşı itibarıyla de miadı doldu.

SE 2 alsam 2 3 yıl sorunsuz götürür mü?

Sağ ol ama içini pek bilmiyorum belki de bana C kalite ürün alıp onu satacak o yüzden güvenemiyorum.

Bir şey sormak istiyorum SE2 alsam ileride RAM yüzünden sorun yaratır mı ? sadece 2 3 yıl kullanıp 12 mini alıcam zaten.
2 yıl içerisinde sorun olmaz.

Hocam güncelleme olarak 14bşn seviyesinde hiç bir telofon desteklenmiyor.
Yapabileceğiniz en iyi şey, ikinci el temiz bir iPhone 11 bulmak. Saydığınız kriterleri karşılayan en iyi telefon.

Hocam güncelleme olarak 14bşn seviyesinde hiçbir telofon desteklenmiyor.
Yapabileceğiniz en iyi şey, ikinci el temiz bir iPhone 11 bulmak. Saydığınız kriterleri karşılayan en iyi telefon.

iPhone 11 düşünüyorum ama sahibinden gibi yerlere güvenemiyorum. Yenilenmiş C kalite de 15539'larda bütçemi çok arttıramıyorum.

SE 2020 iPhone 11 üzerinden yapılmış bir telefon bence ikisi de değil az daha zorlayıp 11 almak daha mantıklı 👍

iPhone 11 piyasada çok var ama dediğim gibi aldığım telefonun çakma olmasını istemiyorum. Ama eğer telefondan anlıyorsanız bütçeme uygun sağlam 11 bulabilirseniz atarsanız sevinirim.

Hocam güncelleme olarak 14bşn seviyesinde hiç bir telofon desteklenmiyor.
SE2020, iPhone 11’den bir sene fazla veya aynı güncellemeyi alacak.

iPhone 11 düşünüyorum ama sahibinden gibi yerlere güvenemiyorum. Yenilenmiş C kalite de 15539'larda bütçemi çok arttıramıyorum.

iPhone 11 piyasada çok var ama dediğim gibi aldığım telefonun çakma olmasını istemiyorum. Ama eğer telefondan anlıyorsanız bütçeme uygun sağlam 11 bulabilirseniz atarsanız sevinirim.
Dostum telefonu incelemeyi bildiğin sürece hiçbir şey olmaz. Attığım rehbere bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı