Çözüldü Sea Of Thieves "Video driver crashed and was reset! Make sure your video drivers areup to date"

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

enesaak

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Önceden rahatlıkla oynamış olduğum Sea Of Thieves oyununu bugün tekrar yükledim ve oyunu açamadım. Ekran görüntüsünde gözüken hatayı alıyorum ve oyun başlamıyor. Ekran kartı sürücümü az önce güncelledim. İnternette araştırdığımda hatayı yaşayanlar genelde oyun esnasında yaşıyor ve çözümü kare hızını limitlemek ile bulmuşlar. Önceden böyle bir hata almıyordum fakat şuan neden böyle bir fikrim yok. Yardımcı olabilecek var mı?

İşlemci: İ5-7200U
Ekran Kartı: Nvidia Geforce 940MX
1715877649701.png

Çözüm
Dosyaları doğrualamayı denediniz mi?
Evet. Bir adet 432 kb boyutunda dosya indirdi fakat sonuç hala aynı.

Sorunu kendi sitelerinde yayınladıkları bir makale sayesinde çözdüm. Oyun Direct3D 12 için optimize edilmiş ve otomatik olarak Direct3D 12 ile başlatılıyor. Eski donanımlar bunu desteklemediğinden belirtmiş olduğum hatayı alıyoruz. Desteklemediği takdirde oyun otomatik olarak Direct3D 11 ile başlaması gerekiyormuş fakat başlamadığı zamanlarda oluyorumuş. Bu yüzden manuel olarak Direct3D 11 başlatmamız gerekiyor. Bunun için ise:

1) Steam üzerinden oyunun özellikler sekmesine girin.
2) Genel sekmesinden başlatıcı seçenekleri kutusuna "-d3d11" yazın.

Sorun muhtemelen çözülmüş olacaktır.
Merhaba. Önceden rahatlıkla oynamış olduğum Sea of Thieves oyununu bugün tekrar yükledim ve oyunu açamadım. Ekran görüntüsünde gözüken hatayı alıyorum ve oyun başlamıyor. Ekran kartı sürücümü az önce güncelledim. İnternette araştırdığımda hatayı yaşayanlar genelde oyun esnasında yaşıyor ve çözümü kare hızını limitlemek ile bulmuşlar. Önceden böyle bir hata almıyordum fakat şu an neden böyle bir fikrim yok. Yardımcı olabilecek var mı?

İşlemci: i5-7200U
Ekran kartı: NVIDIA GeForce 940MX.
Eki Görüntüle 2197055

Evet. Bir adet 432 kb boyutunda dosya indirdi fakat sonuç hala aynı.

Sorunu kendi sitelerinde yayınladıkları bir makale sayesinde çözdüm. Oyun Direct3D 12 için optimize edilmiş ve otomatik olarak Direct3D 12 ile başlatılıyor. Eski donanımlar bunu desteklemediğinden belirtmiş olduğum hatayı alıyoruz. Desteklemediği takdirde oyun otomatik olarak Direct3D 11 ile başlaması gerekiyormuş fakat başlamadığı zamanlarda oluyorumuş. Bu yüzden manuel olarak Direct3D 11 başlatmamız gerekiyor. Bunun için ise:

2) Genel sekmesinden başlatıcı seçenekleri kutusuna "-d3d11" yazın.

Son düzenleme:
Çözüm
Evet. Bir adet 432 KB boyutunda dosya indirdi fakat sonuç hala aynı.

Sorunu kendi sitelerinde yayınladıkları bir makale sayesinde çözdüm. Oyun Direct3D 12 için optimize edilmiş ve otomatik olarak Direct3D 12 ile başlatılıyor. Eski donanımlar bunu desteklemediğinden belirtmiş olduğum hatayı alıyoruz. Desteklemediği takdirde oyun otomatik olarak Direct3D 11 ile başlaması gerekiyormuş fakat başlamadığı zamanlarda oluyormuş. Bu yüzden manuel olarak Direct3D 11 başlatmamız gerekiyor. Bunun için ise:

2) genel sekmesinden başlatıcı seçenekleri kutusuna "-D3D11" yazın.

Aynı sorunu bende yaşıyordum neredeyse ümidi kesmek üzereydim ama çözümün oldu teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı