Seagate mi Western Digital mı?

İki kere WD serisinden HDD aldım. WD Blue 1 TB kullanıyorum şimdi. Memnun kaldım açıkçası. Oyun yükleme süreleri bile beni memnun ediyor. Ses konusunda bir sıkıntı görmedim ancak şimdiki HDD'de Windows yok. Windows SSD'ye kurulu. Eski HDD'de hem Windows hem oyunlar yüklüydü. Bu durum haliyle yavaş bir bilgisayar demek ancak o HDD bana 10 yıl dayandı ve en son kullandığımda hala çalışıyordu.
 
Seagate iyi bir marka ama Barracuda HDD'leri kötü. Kötü olmasının nedeni ise sesli çalışması. O yüzden WD Blue. Ama bütçeniz yeterse WD Black almanızı öneririm. Hız sizin için önemli değilse ve bütçeniz el veriyorsa NAS disklere de bakabilirsiniz.
 
Birkaç saat önce bilmemkaç yıllık WD 160 GB IDE laptop harddisk, masadan yere düştü. İlk düştüğünde dedim aha disk gitti. Laptoba taktım korka korka, tıkır tıkır çalışıyor, bozulmayı geçtim ne hızında bir değişim var ne bir bad sector var ne de kafa sesi var kafa atma falan var. Adamlar yapmış abi, bu disk Seagate olsaydı kesinlikle bad sector atar kafa sesinden durulmazdı şu anda.

Tartışmasız WD diyorum bu sorunun cevabı için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı