Seat Leon vs Fiat Egea

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahmet bey, bu Fiat sevdası nedir ? İtalyan seviyorsunuz diyeceğim Alfa Romeo ile kıyaslıyorsunuz.
Alfa romeo markasını çok severim. Ben FCA otomobilleri severim.
Ahmet bey, bu Fiat sevdası nedir ? İtalyan seviyorsunuz diyeceğim Alfa Romeo ile kıyaslıyorsunuz.
Onlar egea modeline teneke derse ben de karşılık olarak böyle cevap veririm.

Ahmet bey, bu Fiat sevdası nedir?
Fiat hissesi satın almış olması muhtemel. Aksi taktirde bir insan günlerini bu kadar boş bir amaç uğruna geçirmez herhalde, yani geçirmemeli. Geçirmezsin değil mi Ahmet?

Fiat hissesi satın almış olması muhtemel. Aksi taktirde bir insan günlerini bu kadar boş bir amaç uğruna geçirmez herhalde, yani geçirmemeli. Geçirmezsin değil mi Ahmet?
Tamam artık egea ile ilgili bir mesaj yazmayacağım.

Seat Leon vs Fiat Egea. Hangisi daha iyi? Benim tarafım belli. Fiat Egea HB 1.6 multijet lounge 302.000₺. Seat Leon 1.0 eTSI DSG style plus 299.000₺.Eki Görüntüle 991977Eki Görüntüle 991978Eki Görüntüle 991979Eki Görüntüle 991980Eki Görüntüle 991981Eki Görüntüle 991982
Arkadaşım ne uzatıyorsun? Neden Fiat fanboyluğu yapıyorsun? Önceki konuda söyledim.

Performans ve güvenlik için diğer arabalar,
Yeni ve sorunsuz olması için Egea.

Yeter artık. Raporu hakediyorsun.

Ahmet bey istediği konuyu açmakta tabii ki özgürdür. Evet bende size katılıyorum çok fazla fanboyluk yapıyor ama istemeyende girip cevap yazmak zorunda değil sonuçta.

Konuyu, hatta eski konularla beraber ele alırsak Egea F/P aracı diye defalarca dedik ama Egea ile Volkswagen, Opel, Renault, Seat herneyse diğer araçları da bir tutup kıyaslamak da akıl işi değil.

Egea olarak;

Araç belli, kalitesi(siz)liği belli. Sonuçta babası bir araba almış anlıyorum sıfır araç ve beğeniyorsunuz ama buradaki bir çok arkadaş gibi ilerde sizde farklı marka araçları kendi kazancınız ile satın aldığınızda inanın bu Egea'yı bu kadar gözünüzde büyüttüğünüze güleceksiniz. Diğer marka araçlara sahip olmadan aylarca kullanıp tecrübe etmeden bu söylediklerimi de anlamayacaksınız. İnsanlar farklı farklı araçlara binerek, kullanarak araçları mukayese etmeyi ve hangisinin daha kaliteli olduğunu anlamayı ancak bu şekilde tecrübe ederek anlayabiliyor.

Ben emin ki babanız Egea değilde Leon alsaydı şuan size göre en kaliteli, en F/P aracı, en iyi tasarıma sahip, en güvenli ve parasını hak eden araba Leon olacaktı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı