Seated Cable Row'u geniş barla yapmak mantıklı mı?

661587

Decapat
Machine row yapıyorum ama çok hoşuma gitmiyor. Onun yerine seated cable row yaptığım makineye lat pulldown yaptığım geniş barı takıp çekiş yapsam makinenin alternatifi olur mu üst sırt açısından? Makinede barbell row alternatifi olarak yapıyorum.

Alternatifi sayılmaz hocam ikisi de farklı bölgede iş yapar ama geniş bar alternatif olur sıkıntı olmaz o konudan. Ama barbell row yapmanızı öneririm.

Alternatifi sayılmaz hocam ikisi de farklı bölgede iş yapar ama geniş bar alternatif olur sıkıntı olmaz o konudan. Ama barbell row yapmanızı öneririm.
Barbell rowda kendimi sakatlamaktan korkuyorum ama yapmayı da istediğim bi hareket. Makinede tek tarafa 12.5 takıyorum barbellde kaç takmalıyım yaparsam

Bu arada makinede row yapmaya devam etmeye karar verdim ama tutma yerleri plastik ve elim çok terlediği için sürekli kayıyor elim rahat yapamıyorum hareketi strap kullansam iş görür mü?

Strap makinede iş görür ama plastikse sarmak zor olabilir, denemek lazım. Bence üst sırt için seated cable row geniş barla çok mantıklı, hatta göğse doğru çekince üst sırt çok iyi hissediliyor.

Machine row yapıyorum ama çok hoşuma gitmiyor. Onun yerine seated cable row yaptığım makineye lat pulldown yaptığım geniş barı takıp çekiş yapsam makinenin alternatifi olur mu üst sırt açısından? Makinede barbell row alternatifi olarak yapıyorum.
Evet üst sırt için iyi bir alternatif. Barbell row tavsiye etmem pek iyi bir hareket değil zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı