Seçim, 14 Mayıs 2023'de olacak!

Adam durduk yere niye imza attı ki yoksa atmazdı bunda bir şey var gibi. 😀

Erken seçim aday olabilirsin.
Tam seçim aday olamazsın.

Dostum niye anlatamıyorum ya şimdi erken seçim şöyle olmaz mı yanlışım varsa düzeltin lütfen diyelim seçim 14Haziran 2023'te resmi kararla açıklandı ondan sonra da erken seçim istendi ve 14Mayısa çekildi bu erken seçim olmaz mı ilk karar nasıl erken seçim oluyor onu anlamadım ben.

Yarın Resmi Gazete'de karar gözükecek. Bugün az önce Cumhurbaşkanı Erdoğan, erken seçim ile alakalı belgeyi imzaladı.

Seçim, resmi olarak 14 Mayıs 2023'de yapılacak. Türkiye, 64 gün sonra Cumhurbaşkanını seçecek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu.

Bu arada sayın Kemal Bey yine kazanamıyormuş(!)

Dostum niye anlatamıyorum ya şimdi erken seçim şöyle olmaz mı yanlışım varsa düzeltin lütfen diyelim seçim 14Haziran 2023'te resmi kararla açıklandı ondan sonra da erken seçim istendi ve 14Mayısa çekildi bu erken seçim olmaz mı ilk karar nasıl erken seçim oluyor onu anlamadım ben.
Genelde 14 Haziranda seçim oluyor bu tam tarih seçim ve erdoğan erken seçimi çekmesseydi aday olamayacaktı.

Ama 14 Haziranda seçim olacağını hiç konuşulmadı ve 14 Mayısta olacağını söyleniyordu ama belli değildi sonra erdoğan erken seçimi kabul etti imza attı.

Genelde 14 Haziran'da seçim oluyor bu tam tarih seçim ve Erdoğan erken seçimi çekmesseydi aday olamayacaktı.

Ama 14 Haziran'da seçim olacağını hiç konuşulmadı ve 14 Mayıs'ta olacağını söyleniyordu ama belli değildi sonra Erdoğan erken seçimi kabul etti imza attı.

Dostum adam öyle bir kafamı karıştırdı ki karşısında tuvalet terliği olsun oyum tuvalet terliğine net.

Dostum benim adam öyle bir kafamı karıştırdı ki karşısında eray can özkenar olsun oyum Eraya.
Ağa zaten erken seçim 14 Mayısta olacaktı ama erken seçim olacağını belli değildi yani erdoğan imza atınca ne olmuş oldu erken seçim başladı demek.

Haziran seçimi falan hiç konuşulmadı ki diyelim haziranda seçim olsaydı erdoğan seçimi değiştiremeyecekti hatta erkene çekemeyecekti. Yani haziranda seçim olacak demediler direkt mayısta olacak dediler buda söylenti olarak dolaştı dolaştı sonra erdoğan açıkladı imza attı erken seçim başladı.

Ben artık yeni bir parti görmek istiyorum bir oyunu 5saat oynasam diğer gün oynamam 20yıldır aynı partiyi görmekten çok sıkıldım.

Ağa zaten erken seçim 14 Mayıs'ta olacaktı ama erken seçim olacağını belli değildi yani Erdoğan imza atınca ne olmuş oldu erken seçim başladı demek.

Haziran seçimi falan hiç konuşulmadı ki diyelim Haziran'da seçim olsaydı Erdoğan seçimi değiştiremeyecekti hatta erkene çekemeyecekti. Yani Haziran'da seçim olacak demediler direkt mayıs'ta olacak dediler bu da söylenti olarak dolaştı dolaştı sonra Erdoğan açıkladı imza attı demek oluyor ki erken seçim oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı