S
Silinen üye 266150
Ziyaretçi
Seçimin iptal edileceğini düşünmüyorum ama kimse anayasayı umursamadığı için…
Büyük ihtimal 2024 Kasım'a kadar ertelenir.
Belediye seçimleri ile aynı anda olmaz bence. 2024 Mart ayı sanırım.
Bu dönemde seçim olması saçma zaten mantıken de ertelenmeli. Bende çok sevdiğimden demiyorum hemen beğenmedim işaretleri akar mesaja.
Bu dönemde seçim olması saçma zaten mantıken de ertelenmeli. Bende çok sevdiğimden demiyorum hemen beğenmedim işaretleri akar mesaja.
Ama CHP onları da istisnaya almazsa ve KHK'yı iptal ederse, biz bittik.
Ben yoksun değil diye biliyorum sonuçta olağanüstü hal. Bazı durumlarda iktidar değişikliği risk doğurabilir ama depremde doğurmaz. Ancak OHAL olduğu için seçim ertelenebilir.
Hükümet millete ev mi dağıtır?Seçim ertelenecekse en fazla 3 ay ertelenmeli onun yanında sınavlar da ertelenmeli. Ama bir yıl erteleme çok uzun. Hükümet millete ev dağıtır oy toplar muhalefetin işine gelmez. Sonra Allah korusun İstanbul depremine hazırlık yapılmaz ve yine kısır döngü yaşarız.
Aynen 1 yıl daha içimizden geçsin.Seçim 1 yıl ertelenmeli.
Kim, hangi yetkiyle seçimi erteleyecek?Aynen 1 yıl daha içimizden geçsin.
6 ay çok uzun bir süre en fazla 2-3 ay ertelenmeli.
Adamın yetkisi sınırsız. Kendi yetkisi yoksa bile onların gırtlağına çöker yine ertelenir o seçim.Kim, hangi yetkiyle seçimi erteleyecek?
Mecburen en geç Nisan'da YSK seçim takvimini açıklayacak ve Haziran ayında seçim olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.