Seçim ertelenebilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seçimin iptal edileceğini düşünmüyorum ama kimse anayasayı umursamadığı için…

Bu dönemde seçim olması saçma zaten mantıken de ertelenmeli. Bende çok sevdiğimden demiyorum hemen beğenmedim işaretleri akar mesaja.

Seçimlerin ertelenmesi şartları bellidir. Diğer tüm tartışmalar abestir.

Ama CHP onları da istisnaya almazsa ve KHK'yı iptal ederse, biz bittik.

Nereye bittik? İyi misiniz arkadaş siz?

Seçim ertelenecekse en fazla 3 ay ertelenmeli onun yanında sınavlar da ertelenmeli. Ama bir yıl erteleme çok uzun. Hükümet millete ev dağıtır oy toplar muhalefetin işine gelmez. Sonra Allah korusun İstanbul depremine hazırlık yapılmaz ve yine kısır döngü yaşarız.

Ben yoksun değil diye biliyorum sonuçta olağanüstü hal. Bazı durumlarda iktidar değişikliği risk doğurabilir ama depremde doğurmaz. Ancak OHAL olduğu için seçim ertelenebilir.

Son düzenleme:
Seçim ertelenecekse en fazla 3 ay ertelenmeli onun yanında sınavlar da ertelenmeli. Ama bir yıl erteleme çok uzun. Hükümet millete ev dağıtır oy toplar muhalefetin işine gelmez. Sonra Allah korusun İstanbul depremine hazırlık yapılmaz ve yine kısır döngü yaşarız.
Hükümet millete ev mi dağıtır?
Ve bu da muhalefetin işine gelmez ha?...
Millet ölsün de masrafimız az olsun diye deprem bölgelerine 3 gün müdahale etmeyen, depremzedeleri yerleştirmek için otel parası vermeye bile tenezzül etmeyen hükümet mi millete ev dağıtacak?
Bilakis milletin malına çöküp ölülerin üstüne onbinlerce yeni bina projesi yapıp millete satacak. Afet kanunu varken OHAL ilan etmenin sebebi ne sanıyorsunuz?

Muhalefet, bizzat OHAL'in iptal edilip Afet Kanunu'na göre milletin zararının karşılanmasını talep ediyor. Bunu yapsalar neden muhalefet rahatsız olsun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı