Seçim ertelenebilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Müteahhitlerin ve devletin umursamaması yüzünden olan depremin cezasını Tüm Türkiye çekti. 10 ilde yaşayan insanlar bazıları hayatlarıyla, bazıları sevdikleriyle ödedi. Allah Hayatlarını Kaybeden Her Kardeşimizin Mekanını Cennet Eylesin, Sevdiklerini Kaybedenlerin Başı Sağ olsun. Yetmezmiş gibi umursamayanlar yüzünden Üniversite öğrencilerinin yurt ve eğitim süreci mahvoldu, YKS ve LGS gibi sınavlara girecek öğrencilerin planları ve konsantrasyonları bozuldu. Şimdi de Türkiye'nin yıllardır beklediği bir seçimi sırf ''Umursamazlar'' yüzünden ertelemek mi ? Bu ülke her zorluğunda yapılması gerekenden uzaklaştığı ve kaçtığı sürece asla ne toparlanabilir, ne de yol alabilir.

Olm amaçları bu zaten. Adamlar koltuk derdinde. Bu deprem oldu zaten Haziranda seçim var ve OHAL ilan ederlerde bir 4yıl daha kalacaklar koltukta. Çok ballı adamlar...

Çok fazla oy kaybettiler fakat bu kötü durum bazı kişilerin işlerine de yaradı.

Ben sana şöyle izah edeyim hocam muhalefetin durumu belli ve bu durumda seçimin sonucu da belli olmuş oluyor sen yorumla gerisini.
Söylediğim ile yazdığının alakasını anlayamadım. Seçim olmasın akape hep yönetsin mi diyorsun? Orada bir ülkeden bahsedemezsin, Afganistan’dan beter hale gelirsin. Cumhuriyete sen, ben, biz sahip çıkacağız, bu konu üç beş siyasetçinin söylemine bırakılmayacak kadar önemlidir.

Bunlar hep böyle yaptı önce bir şey biraz biraz yaptılar sonra baktılar tepki yok o şeyi istedikleri gibi yaptılar bknz. Kayyum olayı hukuki olarak atadılar ilk kayyumlari ama sonra sırf kürt olduğu veya HDP'li olduğu için hiçbir suçu olmayan belediyelere de kayyum atadılar hukuksuzca. Biz eğer bugün bu seçimin ertelenmesine izin verirsek bunlar yarın sivil darbe yapar. Gerekirse sokaklara çıkarız ama Haziran'dan sonrası için seçime izin vermememiz lazım.

Neye göre hocam? 2 yıl var neredeyse o dediğinz tarihe.
Bu şartlarda giderlerse %30 alamazlar. 1 sene ev sözü verildi ondan dolayı ya belediye seçimleri ile yada 2024 kasım ayı gibi seçim yaparlar. 10 ilde seçim yapılacak ortam şartı yok vs vs. şartları derler.

Bu şartlarda giderlerse %30 alamazlar. 1 sene ev sözü verildi ondan dolayı ya belediye seçimleri ile yada 2024 kasım ayı gibi seçim yaparlar. 10 ilde seçim yapılacak ortam şartı yok vs vs. şartları derler.
Konut için verilen söz şahıslara değil devlete ait bir sözdür. Mevcut anlayışla ortaya konan sözler de eksiktir zaten. Bu iktidar halkın ölüsünün üzerine bina dikip aynı halka satmaktan başka bir şey vadetmiyor.

10 ilde (Adana, Diyarbakır, Urfa'da çok da büyük yıkım yok zaten) acilen eğitim, sağlık ve diğer kamu hizmetleri için prefabrik, konteyner vb yapılar kurulur. O yapılarda seçim sandıkları konup pekala seçim yapılabilir.
Yani ortada fiili bir imkansızlık durumu yok.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı