Seçim tabanlı oyun yapmak

saidaka

Hectopat
Merhabalar, benim aklımda bir oyun projesi var videolarla seçime dayalı şekilde senaryo gelişecek fakat herhangi bir oyun motorunda yapan birisinin videosu yok. Nasıl yapabilirim?
Kodlama bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1.sınıfta MATLAB dersime girmiş şuan C++ dersime giren Boğaziçi mezunu Amerika da yüksek lisans yapmış doçentin cuma günü derste kurduğu cümleyi sana söyliyim.
''Son 1 senedir nesneleri hareket ettirebiliyorum kendimi bir tık daha geliştirirsem oyun yazabilirim.''

Son düzenleme:
1.sınıfta MATLAB dersime girmiş şuan C++ dersime giren Boğaziçi mezunu Amerika da yüksek lisans yapmış doçentin cuma günü derste kurduğu cümleyi sana söyliyim.
''Son 1 senedir nesneleri hareket ettirebiliyorum kendimi bir tık daha geliştirirsem oyun yazabilirim.''
Vay, doçentten bir tık daha gelişmiş bir şekildeyim o zaman. Şaka bir yana aslında oldukça doğru bir cümle. Oyun yapımını küçümseyip, ben bunu yaparım yae gibi cümleler kurup bu işe atlayan çok insan var piyasada...
Kodlama bilmeden yapacağın bu tarz bir uygulama çok kısıtlı bir senaryoya sahip olacaktır. (Youtubeden video izle,açıklama kısmında ki kodu kopyala, yapıştır ta taa! deyip yapacağın bir oyun için dedim bunları.)

Benim düşündüğum animasyonla yapmak değil.
Videoları kendim çekeceğim daha basittir sanmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı