Seçimden Sonra Doların durumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de sistem toplamak için seçimleri bekleyen biriyim ancak pişman oldum diyebilirim. Koalisyon yönetim olacağı için ekonomi daha kötüye gidecektir diye düşünüyorum. Bu durumda da otomatikman dolar artacaktır.

Doları düşük tutan etmen dün itibarı ile kenara çekilmiştir. Bundan sonra 3.5'in altını görürsek sevinelim. Çünkü ekonomi kolalisyon nedeniyle iflah olmaz bir duruma geleçektir. Şimdiye kadar ekonomiyi beğenmeyenler bakalım bundan sonra neresini beğenecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlısıyla (!) 4 tl civarını bekliyorum. Ayrıca Apple'dan bi zam daha bekliyorum.
Bindik bir alamete gidiyoz kıyamete.

Dolara güven olmaz, sistem toplayacaksanız hiç düşeceğini sanmayın.

Bence bu saatten sonra Euro. Dolar gitti ama Euro genelde 2.90 civarlarinda geziyor.

Şimdi eğri oturup doğru konuşalım: Bahçeli'nin dünkü (gece yarısı) konuşmasından sonra $'nin 4 TL'ye dayanmadığına şükredelim.

Seçim öncesi AKP'yi devirmek, yıkmak için ellerinden geleni yapıp ne güzel koalisyon kurdular, peki bunu Türkiye'nin yararı için neden devam ettirmiyorlar? Bu ne yıkıcı bir düşünce arkadaş.
Ben bu yapılanlardan şunu anladım; Bu adamlar bu devleti ilerletmek için değil de yıkmak için oy isteyip AKP'yi devirdiler ya da o noktaya getirdiler. Zaten hep öyle oldular... Yazıklar olsun.

Bence CHP başta olmak üzere oldukça sağlam bir koalisyon kurmaları mümkün.
Bu vesileyle $'nin düşmemesi kaçınılmaz olur.
Aksi takdirde erken seçip kapıda, nasıl olsa seçimde harcanan milyonları babaları ödemiyor.

Bu mesajı yazmak istemezdim ama dünkü konuşma beni sabaha kadar uyutmadı.

Başkanlık sisteminde, PKK'nın şımartılmasında ve başı açık kadınları gerilerde tutmada ısrar edilirse dolar 3'ü geçer. Yok biz hatamızı anladık, bunlardan vazgeçiyoruz derlerse o zaman stabil yönetim için bir ihtimal var.

Dolar uçuyor...

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı