Seçimi kaybettiğimizi düşünüyorum

Tamam hocam kalan %1'lik sandık tamamı sanki kk ye mi çıkıyor yüzde 5'lik şeyi etkiler mi sence?

Hocam size şöyle anlatayım.

10 sandık açıldı ve bu açılan sandık açıldı olarak işlendi. Bu 10 sandıktan 10.000 oy çıktı ve saymaya başladılar. 9.000 A partisi ve 1.000 B partisi çıktı, B partisi ise sonuçlara itiraz etti. Bu durumda sayılan oylar girilmiyor ve veri akışı sağlanamıyor. Yani A partisinin alacağı 9.000 oy grafiğe etki etmiyor çünkü itirazlı durumda.

İtiraz edilen oyların kkya gidip düşükte olsa ilk turdan bitirttirmesi senaryoları kuruyorum kafamda :)
2. turda Oğan'dan dönen oylar Erdoğan'a gidecek ve 5 yıl daha s*rüneceğiz açık ve net.

Hocam size şöyle anlatayım.

10 sandık açıldı ve bu açılan sandık açıldı olarak işlendi. Bu 10 sandıktan 10.000 oy çıktı ve saymaya başladılar. 9.000 A partisi ve 1.000 B partisi çıktı, B partisi ise sonuçlara itiraz etti. Bu durumda sayılan oylar girilmiyor ve veri akışı sağlanamıyor. Yani A partisinin alacağı 9.000 oy grafiğe etki etmiyor çünkü itirazlı durumda.
Çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim ama demek istediğim şu aradaki fark çok 2. tur kesin gibi bir şey.

Çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim ama demek istediğim şu aradaki fark çok 2. tur kesin gibi bir şey.

Orası öyle hocam. İlk turda bitmesi neredeyse imkansız artık, benim için önemli olan Kemal'in önde bitirmesi.

Yine de içim de umut var. Normalde zaten Kemal Kılıçdaroğlu kazandı. Sırf yediremedikleri için sürekli her sandığa itiraz edip duruyorlar. Bir sandığa hangi aklı başında bir insan 10 kere itiraz eder ki? Yani nereye kadar bu itiraz? Amaçları kesinlikle zaman kazanmak. Büyük bir oyun çevirecekler hesap kitap yapıyorlar.

Adam kazandı oğlum kabullenin artık. Tek yapabileceğiniz şey bu mesajı beğenmemek bir önceki konuda olduğu gibi.

Arkadaşlar Kılıçdaroğlu 1. turda alacak. Medyaya aşırı inanıyorsunuz. Antalya’nın Muratpaşa ilçesindeki 900 sandık hala açılmadı. Ümidinizi kesmeyin.
Kaynak: Ümit Uysal

Kılıçdaroğlu gayet iyi bir aday ve seçim kampanyasını aşırı iyi yönettiler. AK Parti'nin koyun kitlesinin suçudur bu durum. Mustafa Sarıgül'ün milletvekili adayı olarak çıktığı şehirde %65 AKP oyu var. Şaka maka Mustafa Sarıgül'de CHP'ye döndü :D.
Tamam. Gördük iyi adaylığını size 2071'e kadar AKP ile mutluluklar dilerim. Yaşının siyasete yettiğini düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı