Seçimlerde hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın

Bu tur hile yapamayacaklar, kazanamayacaklar.

Madem hile yaptılar, 20000 sandıkta müşahiti dahi bulunduramayan Kılıçdaroğlu neden oylarımıza sahip çıkamadı? Masa krizinden bu yana önce aday sonra mv adayları derken her gün 6'lı masa ümitlerimizi hızla yok etmekte iktidara fırsat bile bırakmıyordu, seçim sonucu ve üzerine son gelen Sinan Oğan darbesinden sonra seçmenin ne bir siyasetçiye güveni ne de gram ümidi ne yazık ki kalmadı. Ben bazen muhalefetin iktidar olmak istemediğini düşünüyorum. Ne yazık ki benim gibiler son iki ayda muhalefetin seçimi garanti kazanmasını engelleyecek şeyleri söylediğimizde ne yurt dışında yaşamadığımız kaldı ne iktidar yalakalığımız. Bence seçimi kazanmayı bir kenara bırakıp ikinci turda da aynı oy oranında kalınırsa yatıp kalkıp şükredelim. Bence hayal dünyamızı bir kenara bırakıp gerçekler ile yüzleşmeyi artık denemeliyiz.
 
Allah Allah ciddi misin şu an Atatürk gelse zor kazanır güzel kardeşim o iş geçti.
Atatürk gelse derken benzetme yaptım.
Bence gerçek anlamda dirilip gelse de kazanamaz. Bazı insanlar seçimlere Erdoğan - Kılıçdaroğlu diye bakmıyor. Erdoğan - Diğeri diye bakıyor. Diğer kim olursa olsun onlar her halükarda aynı kişiye oy veriyor. Bu insanlar 20 yıl boyunca o kadar profesyonelce manipüle edilmiş ki...
Bu kadar emin konuşmamak lazım. Seçim öncesi Kemal Kılıçdaroğlu, anketlere göre yüzde 3-4 oy farkıyla kazanıyordu, ancak gerçekler hiç te öyle olmadı. Ama genede ümitsiz olmamak gerek.
Klasik bir şekilde sistemde "kaydırma" yapılmış.
 
@Sıradan Varlık olsun, ne olursa olsun negatif enerji yaymaya gerek yok. Malum kişilerin istediği şey de bu. Ümidimizi kaybetmemizi ve sandığa gitmememizi istiyorlar fakat ne olursa olsun o sandığa gidin.
 
Bu arada şunu da belirtmek istiyorum deprem bölgesinde yaşıyordum çevremde kimse AKP tarafına oy vermedi yakınım uzağım kime sorduysam onlar bizi unuttuysa bizde onları unuttuk dedi oy falan vermedi %70 gibi bir oy çıkarmaları imkansız.
 
Screenshot_20230522_195352_Gallery.jpg
 
@Sıradan Varlık olsun, ne olursa olsun negatif enerji yaymaya gerek yok. Malum kişilerin istediği şey de bu. Ümidimizi kaybetmemizi ve sandığa gitmememizi istiyorlar fakat ne olursa olsun o sandığa gidin.
Zaten sandığa gideceğim, endişelenmeyin. Ayrıca burada negatif bir enerji yaymadığımı belirtmek isterim. Sadece bu kadar kesin konuşmamanın daha uygun olduğunu belirttim ve hala umudun kesilmemesi gerektiğini vurguladım. Eğer bu yazdıklarım nedeniyle oy kullanmayacak seçmen varsa, onun evde oturup oy kullanmaması daha iyi olur.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı