Seçimlerde hile mi yapıldı?

Bence sinan oğan CHP'yi seçerse ümit özdağ ile çelişecek büyük ihtimal ile siyaset tarihinin tozlu raflarına gömülecek.
AKP'yi seçerse bir bakanlık karşılığı falan yine oraya geçse yine yok olacak.
Onun için en mantıklısı seçmeni eşya olarak görmemek ve seçmene bırakmak olacaktır.
AKP kazanırsa cidden bir daha seçim olmayacak gibi.

Elbette bunu 30 yaş üstüne anlatmak çok zor, o seçmeni ikna etmek için de KK dışında bir aday lazımdı.
12 sayfa yorum okudum. En doğru ve önemli gerçek bu idi fakat aşağıya yukarıdaki ile birlikte düşünülmesi gereken bir cümle yazacağım.
'' 30 yaş altındaki gençlere neden AKP'ye oy verildiğini anlatmak çok zor''

Fakat sonuç doğru '' 30 yaş üstünü ikna etmek için KK dışında aday lazımdı'' .
Ancak eksik '' 30 yaş üstünü CHP li bir adaya oy vermeye ikna etmek cidden zor.''

Bu da benden size :
Yanlış perspektiften bakıp yanlış soru soruyorsunuz gençler.

Bu millet neden AKP ye oy veriyor. ===> yanlış perspektif.
Neden CHP ye oy vermiyor ===> Doğru perspektif.

İddia ediyorum : Ciddi oranda bir kısım insan CHP nin karşısında kim var ise ona oy verir. CHP bu seçimlelere girmeme kararı alsa idi RTE nin karşısına çıkarılacak makul her aday bu seçimi kazanırdı.

Tayyip Erdoğan zeki adam vesselam. Kaç seçimdir ne yapıp edip muhalefeti istediği şekle sokuyor ve kazanıyor.

Son düzenleme:
12 sayfa yorum okudum. En doğru ve önemli gerçek bu idi fakat aşağıya yukarıdaki ile birlikte düşünülmesi gereken bir cümle yazacağım.
'' 30 yaş altındaki gençlere neden AKP'ye oy verildiğini anlatmak çok zor''

Fakat sonuç doğru '' 30 yaş üstünü ikna etmek için KK dışında aday lazımdı'' .
Ancak eksik '' 30 yaş üstünü CHP li bir adaya oy vermeye ikna etmek cidden zor.''

Bu da benden size : Yanlış perspektiften bakıp yanlış soru soruyorsunuz gençler.
Bu millet neden AKP ye oy veriyor. ===> yanlış perspektif.
Neden CHP ye oy vermiyor ===> Doğru perspektif.

İddia ediyorum : Ciddi oranda bir kısım insan CHP nin karşısında kim var ise ona oy verir. CHP bu seçimlelere girmeme kararı alsa idi RTE nin karşısına çıkarılacak makul her aday bu seçimi kazanırdı.
Bence RTE oy verilme sebebi 21 yıldır iktirda da olduğu için artık Cumhurbaşkanın'dan çok baba,tanrı,kral gibi görülmeye başlanması.Bunun farklı sebebi olduğunu düşünmüyorum.Ekonomi kötü eğitim kötü hüda parla anlaşıldı teröristler gelecek daha ne?

Sinan ogan var iste, o makul gelmedi herhalde? Kurtlerin oyu olmadan kimse kolay kolay kazanamiyor sorun orada.

Sinan oğan kendini anlatamadı son anda birden ortaya çıktı ve çok tanınır biri değildi bence sebebp bu olabilir.

Sinan oğan kendini anlatamadı son anda birden ortaya çıktı ve çok tanınır biri değildi bence sebebp bu olabilir.
Evet, Muharrem İnce popüler olduğu zaman Sinan Oğan nerdeydi?Seçimden 8 ay önce çıksaydı seçim ilk turda biter Sinan Oğan kazanırdı.

Hayalimde ki Cumhurbaşkanı Sinan Oğan.Şu anki seçim de iyinin kötüsünü seçiyoruz ve 2 tarafta da terörist olayı var.Oğan kazansa Atatürkçülük yaşayacaktı!

Her zaman soyledim Ugur Dundar siyasete atilip cumhurbaskani adayi olsaydi bu secim direkt cepteydi. Belli ki istemiyor siyasete bir aktor olarak atilmayi cok sanssiz bir durum. Baska da AKP'yi yenebilecek bir insanin oldugunu dusunmuyorum cunku CHP'ye oy atan cok fazla eski AKP secmeni var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı