Seçimlere 2 gün kaldı!

Oğan destekliyorum da demedim :D O geçse güzel olurdu dedim.
3 5 boyalı söz demişsin de afedersin KK'nın oy almak için yapmadığı hiçbir şey kalmadı. Hani vardır ya tüm tuşlara basarak bölüm geçmeye çalışanlar, aynı onlar gibi... Zaten 6lı masanın 20 yıllık bir loseri hala aday olarak çıkarması da başlı başına bir fiyasko..
Sizi bilemem. Ben bu kadar dönek bir adamın başımıza geçmesini istemezdim. Kendi tercihin. Ayrıca KK ile Oğan arasındaki önemli fark şu. Biri ideallerini satmadı ve daha 2 gün önce meşhur olan birisi değil. Özdağ olmasa Oğan aday bile olamıyordu. Zar zor toparladı 100 bin imzayı da aday oldu. İnce ve Özdağ seçimde aday olsalardı yüzde 1 bile alamayacaktı muhtemelen. Kılıçdaroğlu senelerdir muhalefette. Ayrıca her seçimde Kk aday oluyormuş gibi konuşmuşsunuz. Yanlış değilsem bu 3. aday olduğu seçim falan. Belki 2 emin değilim. Ama kesinlikle öyle 12 seçim falan kaybettiği yok. Boyalı sözler elbet siyasette olacak bunlara vaat diyoruz ama gidip de 3 4 saatlik Babala programındaki performansına bakıp da tonla oy aldı adam. Körlemesine oy attı seçmenleri. Sonucunu gördük.

Sizi bilemem. Ben bu kadar dönek bir adamın başımıza geçmesini istemezdim. Kendi tercihin. Ayrıca KK ile Oğan arasındaki önemli fark şu. Biri ideallerini satmadı ve daha 2 gün önce meşhur olan birisi değil. Özdağ olmasa Oğan aday bile olamıyordu. Zar zor toparladı 100 bin imzayı da aday oldu. İnce ve Özdağ seçimde aday olsalardı yüzde 1 bile alamayacaktı muhtemelen. Kılıçdaroğlu senelerdir muhalefette. Ayrıca her seçimde Kk aday oluyormuş gibi konuşmuşsunuz. Yanlış değilsem bu 3. aday olduğu seçim falan. Belki 2 emin değilim. Ama kesinlikle öyle 12 seçim falan kaybettiği yok. Boyalı sözler elbet siyasette olacak bunlara vaat diyoruz ama gidip de 3 4 saatlik Babala programındaki performansına bakıp da tonla oy aldı adam. Körlemesine oy attı seçmenleri. Sonucunu gördük.
Aynen hocam zaten chp lideri başkasıydı zaten de bu zamana kadar kaybetmiyordu..

Kanıtlarınız var ise siz gerçeği değiştirebiliyor musunuz? 1. Turda gördük 2. turda da bir şey değişmeyecek.
Kanıtlarım var ve evet değiştiremedim. Peki sizin 2. tur sandıkları koruyamayacağımızın garantili kanıtı var mı? Diğer deyişle geleceği bilebiliyor musunuz?

Aynen hocam zaten chp lideri başkasıydı zaten de bu zamana kadar kaybetmiyordu..
Her lider olan aday olmuyor. Partinin kariyeri ile liderin kariyeri aynı şey mi?

Kanıtlarım var ve evet değiştiremedim. Peki sizin 2. tur sandıkları koruyamayacağımızın garantili kanıtı var mı? Diğer deyişle geleceği bilebiliyor musunuz?
1. turda gittiniz de ne oldu? Seçim gecesi 4e kadar takip ettim tüm platformları insanlar beklediler de beklediler sandık başlarında ee?? Sonuç?

1. turda gittiniz de ne oldu? Seçim gecesi 4e kadar takip ettim tüm platformları insanlar beklediler de beklediler sandık başlarında ee?? Sonuç?
Kusura bakmayın da biz gidip de görevlileri darp edip kendimize oy atmadık. Adamlar görevliyi darp etmiş çatır çatır oy basıyorlar. İç işleri bakanlığı karar çıkartıyor 61 okulda görevlileri sandığa yaklaştırmamak için. Biz de batman değiliz. Yine de elimizden geleni yapıyoruz.

Tam siyasete girmek istemiyorum, koyun falan diyen de çok olur, fikir özgürlüğüme karışmaya çalışan da çok olacak ama Erdoğan bence %54-56 ile kazanacak diyorum. Fikrime katılmayanlar siyasete çekmek yerine sadece lütfen kimin ne kadar oy alacağını düşündüğünü açıklayabilir mi.

Tam siyasete girmek istemiyorum, koyun falan diyen de çok olur, fikir özgürlüğüme karışmaya çalışan da çok olacak ama Erdoğan bence %54-56 ile kazanacak diyorum. Fikrime katılmayanlar siyasete çekmek yerine sadece lütfen kimin ne kadar oy alacağını düşündüğünü açıklayabilir mi.
Tahmin yapmışsınız neden karışalım hocam? Oy oranı belirtemem net olarak ama Kk alır diyorum. Son çıkan Babala TV bölümü çok fazla izlendi. Şuanda 24 milyon görüntülenme almış durumda. Elbet fikirleri değişenler oldu. Çünkü çok kritik şeylere yanıtlar verildi. Önceki turda çok hile yapıldığı için bu tur sandıkları koruyabilirsek en az yüzde 3 oy eksilecek Erdoğan'dan. Ama korumamız gerekiyor orası ayrı. Biliyorsunuz Oğan savunduğu ilkeleri ayakları altına aldığı için insanlar çok tepkili. Normalde bize Oğan'dan 100 bin oy kayacaksa şuanda 1m falan olmuştur. Çok tepki aldı çünkü. 50 bin yeni seçmen gelecek çoğu Kk verir herhalde genç kesim sonuçta. 1 milyon geçersiz oy var orası tamamen sayısal loto. Bize de gelebilir karşıya da gidebilir. Bilmiyorum.

Ya sanki var ya KK basa geçse her şey güllük gülüstanlık olacak gibi yorum yapıyorsunuz.
Herkes düşüncesinde özgür ama biraz mantıklı olun arkadaşlar bu adam şimdiye kadar doğru düzgün konuşmayı bile bilmiyordu.
Bir laf söylüyordu 10 gün sonra yalanliyordu, onu açın bakın bir dünya gaf videosu var.
Oğan omurgasız diyen arkadaşlar KK yalan makinesi gibi bir şey, Oğan neden destek verdiğini konuşmuş açıklamış.
Sizi tatmin edebilir etmeyebilir ama sonuç olarak gerekceleri var, belirttigi şeyleri aliyorsa bize ne mutlu.
Sonuçta hangi tarafta olursa olsun multecilerin bir kısmı büyük kısmı veya hepsi giderse, kim gonderirse gondersin bu bizim için iyi bir şey.
Kaldı ki adam kaybedecegini bile bile neden KK'nın yanında yer alsı? N açıkça söyledi işte kazanacagina dair tatmin etmedi beni diye.
Adam HDP PKK ile iş birliği içinde ilişkiyi kesin diyor, KK'nın bunu yapma şansı yok %5 oy ki Oğan at dese de herkes KK'ye atmaz.
Adam bunun için %10 oyu silemez, sonuç olarak HDP ile Kılıçdaroğlu yan yana iken o is zor.
Adamlar miting yaparken bizim bayrağımızı görünce parti bayrağımız dışındaki bayrakları indirelim diyorlar.
KK'nın söylemleri belli, yani siz bunları göre göre yine götürüp bu adama atacaksaniz kafanıza göre takilin.
Durum iyi değil ama bu adam bu durumu duzeltemez ve bence daha kötü hale getirir.
Bazen yorumları okuyunca Orta Çağ'daki cadı diye milleti yakan etrafında toplanıp bağrisan halk varmış gibi hissediyorum.
Karşımda bu kadar nefret ve kin kusmak saçmalık fikirlerim bunlar katilabilirsiniz de katilmayabilirsiniz de, aynı sizin gibi fikrimi belirttim.

Tahmin yapmışsınız neden karışalım hocam? Oy oranı belirtemem net olarak ama Kk alır diyorum. Son çıkan Babala TV bölümü çok fazla izlendi. Şuanda 24 milyon görüntülenme almış durumda. Elbet fikirleri değişenler oldu. Çünkü çok kritik şeylere yanıtlar verildi. Önceki turda çok hile yapıldığı için bu tur sandıkları koruyabilirsek en az yüzde 3 oy eksilecek Erdoğan'dan. Ama korumamız gerekiyor orası ayrı. Biliyorsunuz Oğan savunduğu ilkeleri ayakları altına aldığı için insanlar çok tepkili. Normalde bize Oğan'dan 100 bin oy kayacaksa şuanda 1m falan olmuştur. Çok tepki aldı çünkü. 50 bin yeni seçmen gelecek çoğu Kk verir herhalde genç kesim sonuçta. 1 milyon geçersiz oy var orası tamamen sayısal loto. Bize de gelebilir karşıya da gidebilir. Bilmiyorum.
Hocam genelde Erdoğan kazanacak veyahut kazanacağını düşünüyorum denilince bu forumda büyük ve belli bir kitle tarafından linç yağmuruna tutuluyoruz maalesef, kendi fikrine karşı olanlara asla saygı duymazlar. İlk turda da çok izlendi diye güvenildi fıs çıktı. Benim bu oranı verme sebebim şunlar;

1: Depremzedelere hakaret eden bir çok muhalif, otelden kovulan depremzedelerden falan dolayı deprem bölgesindeki %30 oyu da kaybettiler.

2: Milliyetçiler Sinan Oğan'ı destekliyorlardı, zaten milliyetçilerin bence %95'i CHP'ye oy vermez. Oğan'ın oyları içinde Muharrem İnce de var ve kaset olaylarından dolayı CHP'ye düşmanlar.

3: İlk turda CHP'ye oy verenler İmamoğlu tarafından kandırıldı ve sabaha kadar bir kesimi kandırdılar, o kesimden bir kısım CHP'ye küstü diyebilirim.

Ben sizin çalmaktan dolayı %3 oy kaybı fikrinize katılmıyorum fakat yine de saygı duymak zorundayım bu fikire ve kendi isteğimle saygı duyuyorum zaten zorunda olduğumdan dolayı değil. Hadi diyelim ki oradan %3 oy gitti, şu anda Erdoğan'a %4.1 oy bile yetiyor ve depremzedelerin oyları zaten bence en az yarısını kapatır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı