Seçimleri kim kazanacak?

• Konuyu başlatan Mogl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 248
  • Görüntüleme 11.881
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İmar affını kim yaptı ben mi yaptım? İnterneti kim kesti CHP mi kesti? Depremzedelere gülen ben miydim?
Şimdi gelir CHP o şehirlerde kentsel dönüşüme karşı çıktı der. Depremden etkilenen 11 ilin sadece 3 tanesi muhalefette. Öyle olsaydı sadece bu 3 il ciddi manada etkilenip kalan iller daha az etkilenirdi. Muhalefette olan iller arasında Hatay da var. Hatay'da ciddi bir yıkım oldu evet ama Lütfi Savaş bu konu hakkında şöyle diyor: " Ben deprem önlemleri için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na kaç kez yazı gönderdim hiç cevap gelmedi". Doğruysa durum çok vahim. Yalan söylüyorsa da yargılanır bu kadar basit.

Evet sendin. İktidarın bu konuda hiçbir suçu yok (!)
Tabii ki bendim. Ben aslında Amerigan ajanıyım. Görevim deprem yapmak(!).

Bazı mimarlara ağır ceza verdi.
Bazı mimarlara ağır ceza vermekle bitiyor mu o iş ya?! Biraz daha fazla oy almak için imar affını çıkardığında aklı neredeydi? Halk betonun altında yardım beklerken o Twitter'ı engelliyordu. Halk yardım beklerken o muhalefete saydırmakla meşguldu. Öyle bir iki mimara, müteahhite ceza vermekle olmuyor o işler.

Bazı mimarlara ağır ceza vermekle bitiyor mu o iş ya?! Biraz daha fazla oy almak için imar affını çıkardığında aklı neredeydi? Halk betonun altında yardım beklerken o Twitter'ı engelliyordu. Halk yardım beklerken o muhalefete saydırmakla meşguldu. Öyle bir iki mimara, müteahhite ceza vermekle olmuyor o işler.
Ne güzel iş. Onbinleri öldür. 5 10 tane mimara müteahhite hapis cezası ver. Profit.

Depremi AKP yapmadı ne için AKP suçlu oluyor.

Heee ciddi mi diyorsun ya 🤪🤯 Gerçekten AKP yapmadı mı? Bana AKP yaptı denmişti. Depremde enkaz altında insanlar saatlerce, günlerce beklerken tek kişinin dudağının arasından emir beklendi ve o insanlar orada kaldı. Gece sokakta uyudular, çadır beklediler fakat çadırları parayla sattılar. Depremden sonra bizim yüzümüzden yıkılan evlerinizi size parayla yeniden yapacağız dediler. Neden evleri bedava yapmıyorlar? Hata üstüne hata. Git A-Haber dışında bir haber kanalı izle, Avrupa'da haber sunucuları bizim ülkemizde böyle afet olsa 1 yetkili bile görevinde olmazdı, hepsi istifa ederdi diyor. Bu kadar kötü yönetime rağmen RTE kazanıyorsa inşallah Afganistan'dan kötü hale geliriz de o zaman anlarsın kim suçlu.

Bazı mimarlara ağır ceza verdi.

Evet 50 bin kişi öldü, yüzbinlerce kişide belki de hayatının en büyük travması kaldı, sonra ağır ceza verilmiş. Git sen bunu depremzedeye anlat, acaba onun içindeki yangını söndürecek mi bu haberin?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı