Seçimleri kim kazanacak?

• Konuyu başlatan Mogl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 248
  • Görüntüleme 12.024
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anadolu'da öyle destekçileri varki kafayı yersiniz.
Maalesef.
O hesapların büyük bir kısmı sahte, algı oluşturmak için yapılan şeyler. Ha, gerçekten de halen destekleyenleri var mı ? Evet var. Ancak onlar artık kurtarılamaz. İnsanlar muhalefet yanlısı değil, hükümet karşıtı. O arkadaşlar iki demirin üzerine kurdukları evlerinde soğan ekmek ile desteklemeye devam etsinler. Ellerinden ekmeği alsan soğanımız var diye sevinecek insanlar.
Evet, çoğunun bot hesap olduğunun ben de farkındayım ancak çok fazla destekçileri var. Seçimleri de büyük ihtimalle erteleyecekler gibi.

O hesapların büyük bir kısmı sahte, algı oluşturmak için yapılan şeyler. Ha, gerçekten de halen destekleyenleri var mı? Evet var. Ancak onlar artık kurtarılamaz. İnsanlar muhalefet yanlısı değil, hükümet karşıtı. O arkadaşlar iki demirin üzerine kurdukları evlerinde soğan ekmek ile desteklemeye devam etsinler. Ellerinden ekmeği alsan soğanımız var diye sevinecek insanlar.

+60 dayılar Twitter kullanmıyor.

Maalesef.

Evet, çoğunun bot hesap olduğunun ben de farkındayım ancak çok fazla destekçileri var. Seçimleri de büyük ihtimalle erteleyecekler gibi.
Seçim ertelenince süreç nasıl oluyor bilmiyorum ama Erdoğan'ın aday olması için erken seçim gerekli diyorlardı. Eğer adaylığı riske girerse ertelemezler diye tahmin ediyorum.

Maalesef.

Seçimi erteleyemezler. O zaman kendisi aday olamaz. Bu arada bu davutoğlu, babacan falan tayyibin smurf hesapları. Sözde her koldan adam toplamaya çalışıyor.

Bu AKP vs CHP konusu sarranid vs kergit gibidir savaşları hiç durmaz birisinin sadık lordları (milletvekilleri) diğerinin sadık olmayan lordları (milletvekilleri vardır)

Bu örnek ile kimin kazanacağı belli oldu.

Millet cayır cayır istifa etmesini istiyor günlerdir Twitch yayınlarını izliyorum adamlar Cumhurbaşkanı çıkınca hemen kapat falan diyorlar yayın açan kişiye. Özellikle ahbap ve babala TV'ye falan kafayı taktıkları içinde insanlar çok öfkeli. Seçimde zaten bende oy vermeyeceğim bunlara.

Anadolu'da öyle destekçileri var ki kafayı yersiniz.

Geçen ekmek alıyorum depremi konuşuyorlar 4-5 tane adam direkt muhabbet "bak bu yardımlar hep yabancılardan geliyor, hepsi enkazdan çıkanların kaderi. Deprem olmasa bu bağışlar, yardımlar da olmazdı hepsinde bir hayır var şükretmek lazım" dedim ne anlatıyor bunlar.

Millet Türkiye'yi internette takip ettiklerinden ya da kendi çevrelerinden ibaret zannediyor da alakası yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı