Seçkin alınır mı?

Fatihkerem0023

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, CS başlamak gibi bir amacım var ve seçkin 500 TL, hatta 600, sizce bu fiyata değerli bazı yerlerde item falan diyorlardı, item umurumda değil, oyundan zevk alınır mı? Seçkin ile.

Alınır, pasif gelir olarak da düşünebilirsiniz. Oyun içi düşen kasalarla bir süre sonra oyunun parasını çıkartabiliyorsunuz ve hatta kâra da geçebiliyorsunuz.

Herkese merhaba, CS başlamak gibi bir amacım var ve seçkin 500 TL, hatta 600, sizce bu fiyata değerli bazı yerlerde item falan diyorlardı, item umurumda değil, oyundan zevk alınır mı? Seçkin ile.

Hocam yaklaşık 3 yıldır eğlencesi+drop için oynuyordum ama bu CS 2 çıktığından beri eskisi gibi olmadığı için yani hile olsun toxic kitle olsun ben sadece droptan droba girmeye başladım ama oynamayı seviyorsanız alınır.

Aldım bence çok fark etmez eğer rekabetçi atıp arada takılacaksan alma, ama haftalık droplarımı düzenli alacağım seçkin ve FACEIT gireceğim dersen al değer parasına.

Herkese merhaba, CS başlamak gibi bir amacım var ve seçkin 500 TL, hatta 600, sizce bu fiyata değerli bazı yerlerde item falan diyorlardı, item umurumda değil, oyundan zevk alınır mı?

Alırsan o parayı ileride geri alırsın ama seçkin sadece rank ve item için bir de hileler azalıyor almazsanda bu gidişle 1K bile olur dostum.

Hocam yaklaşık 3 yıldır eğlencesi+drop için oynuyordum ama bu CS 2 çıktığından beri eskisi gibi olmadığı için yani hile olsun toxic kitle olsun ben sadece droptan droba girmeye başladım ama oynamayı seviyorsanız alınır.

Acayip nadir giriyorum normalde Valorant oynarım sararmı diye alayım dedim de başlanmazmı.

Aldım bence çok fark etmez eğer rekabetçi atıp arada takılacaksan alma, ama haftalık droplarımı düzenli alacağım seçkin ve FACEIT gireceğim dersen al değer parasına.

Drop ne kutu falan mı veriyor bana açıklar mısın?

Acayip nadir giriyorum normalde Valorant oynarım sararmı diye alayım dedim de başlanmazmı.

Hocam Valorant'ta rank kasmaya yüksek ranklarda oynama çalışıyorsanız CS de aynı şeyi yapamazsınız seçkin kasacaksanız 15k üstünde bile hile denk geliyor ki siz 25 30K'ları düşünün. MM oynayacaksanız da orada da aynı şekilde denk geliyor ve MM rankınız eskisi gibi çok da bir şey ifade etmiyor.

https://www.csgodatabase.com/cases/ kasa olarak buradaki kasalardan ve skin olarak da çok nadir de olsa pahalı skin düşme ihtimali de var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı