Yavaş yavaş anlıyoruz bölümler geldikçe. Kısaca Sedat Peker'in demek istediği, devlet beni kirli işler için kullandı ve sonra bir köşeye attı.
Bence de. Yoksa durduk yere niye satsın?

Kırmızı bülten çıkarmak çok kolay bir şey değil. S. Soylu açıkladı.
Bana göre bu olaylar unutulduktan sonra istifa gelecek.

İstifa etmez bence. Benim anlamadığım konu şu turancıyım Türkçüyüm diye geçinen bir insanın belki de Türkiye tarihinde pkk'ye bu kadar güçlü darbe vurmayı başarabilmiş bir içişleri bakanına birden bu kadar saldırması ve yine ben Türk birliğini kuracağım diyen bir insanın Türk çalışanları işlerinden kovun gibi ırkçı söylemler söyleyen bir Arap zenginin otelinde ikamet etmesi aklımda şüphe oluşturmaya başladı. Bir de en son pkk'nın üst düzey yöneticilerinin öldürülmesinden sonra ne olduysa birden herkes Soylu'ya yüklenmeye başladı. Sedat Peker'in henüz 2 videosunu izleyebildim o yüzden net bir konuşma yapamam ama ben samimi bulmadım açıkçası.

Şu an Sedat Peker'in anlattıkları konular, bildiklerinin 1/3 bile değildir. Olaylar çirkinleştikçe işin ucu Tayyip Erdoğan'a dokundukça Süleyman Soylu'nun istifası kaçınılmaz olacaktır.

Her şeyin bir kolay yolunu bulmuşlar kendilerini aklamak için kimi satsalar Fetö'cü diyorlar. Habertürk olayı ve hükümetin davranış biçiminden sonra Sedat Peker'in hala yalan söylediğine inananlar varsa zekasından şüphe ederim.

Şu an Sedat Peker'in anlattıkları konular, bildiklerinin 1/3 bile değildir. Olaylar çirkinleştikçe işin ucu Tayyip Erdoğan'a dokundukça Süleyman Soylu'nun istifası kaçınılmaz olacaktır.

Her şeyin bir kolay yolunu bulmuşlar kendilerini aklamak için kimi satsalar Fetö'cü diyorlar. Habertürk olayı ve hükümetin davranış biçiminden sonra Sedat Peker'in hala yalan söylediğine inananlar varsa zekasından şüphe ederim.

Aynen. Soylu'nun Habertürk'te bocalaması, hükümette bir sessizlik (aslında içerisi şuanda alev topu), Sedat Peker'i doğruluyor. Önce ki mesajımda da belirttiğim gibi. Kısaca Peker, kirli işler için beni kullandılar ve köşeye attılar diyor. Bütün bölümlerin özeti bu bence.

İstifa etmez bence. Benim anlamadığım konu şu turancıyım Türkçüyüm diye geçinen bir insanın belki de Türkiye tarihinde pkk'ye bu kadar güçlü darbe vurmayı başarabilmiş bir içişleri bakanına birden bu kadar saldırması ve yine ben Türk birliğini kuracağım diyen bir insanın Türk çalışanları işlerinden kovun gibi ırkçı söylemler söyleyen bir Arap zenginin otelinde ikamet etmesi aklımda şüphe oluşturmaya başladı. Bir de en son pkk'nın üst düzey yöneticilerinin öldürülmesinden sonra ne olduysa birden herkes Soylu'ya yüklenmeye başladı. Sedat Peker'in henüz 2 videosunu izleyebildim o yüzden net bir konuşma yapamam ama ben samimi bulmadım açıkçası.
Darbe zaten onlardan önce vuruldu. Tansu Çiller zamanında artınca devreye TSK girdi. Yapılanmalar oldu ve yılanın başı ezildi. Şuan hükmet yılanı ağaca asıyor. Arap olayı ise Peker için mantıklı. Çünkü Araplar zor teslim eder.

Daha iki gün önce kırmızı bülten çıkarmak istendiğinde Interpol'ün Türkiye'yi oyalandığını söylemedi mi bakan? Daha Türkiye de bile yeni yakalama kararı çıkıyor...

@257106 Allah'ın bir olduğunu söylediklerinde inanmak lazım. Kendileri de ne yaptığını pek bilmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı