Sedat Peker'e inanıyor musunuz?

• Konuyu başlatan Silinen üye 266150
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 187
  • Görüntüleme 12.498

Sizce söyledikleri doğru mu?

• Evet

• Hayır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Evet inanıyorum, bu hükümeti tanıyanlar da ilk saniyesinden beri her şeyin doğru olduğunu bilir. Süleyman'ın yaptığı konuşmada her şey açıktı. "Biz bir halt yedik, ama dış güçlere atmaya çalışıyorum burada, yersen. Allah kitap Kuran peygamber bakara makara!" dercesine konuştu. Buradan ne anlıyoruz, yediği tüm haltlar gerçek. Artık böyle şeylere şaşırmayın.

Tek diyeceğim, eğer dedikleri yanlış ,asılsız, yalan olsaydı; bu kadar Türkiye gündemine oturur, doğrudan içişleri bakanı tarafından muhatap alınır mıydı ? Dediklerini yalanlama ihtiyacı hissetmeleri düşündürücü.

Zamanında malum kişilerle mitinglerde yandaşlık yapıyordu. Onlara çok yakındı. Bu yüzden söylediklerine inanıyorum. Ama onunda yargılanmasını istiyorum. Çünkü eğer Sedat Peker'in üstüne gidilmeseydi o bunları açıklamayacaktı. İki taraf da bağımsız Türk yargısı tarafından yargılanmalı. Bakın bağımsız diyorum şu anki değil yani.

Hocam bu tip adamlara hiç güven olmaz, sedat peker denen adam mafya babası. Kim bilir kaç kişinin üstünde ahı vardır. Mademki çok temizdi, neden bunları biliyor?

Ben çok temizim diye kendini savunmuyor. Hatta bunları cami imamı anlatınca mı inanacaksınız diyor. Pisliği pisliğin içindeki kişi bilir diyor.

Devletimize saygılar. Sedat peker için Mafia diyorlar. Eğer bu doğruysa. Devlete mi güveneceksiniz Mafia'ya mı? Tabii ki devlet. Sedat peker istediği bir şey kabul olmayınca böyle konuşmaya başlamıştır. Herkese devlet görevi verilmiyor çünkü. Mafia'ya devlet görevi mi verilir?

Ne yazık ki devletimiz böyle insanlar güvenmekde hata yapmıştır. Herkes kurtlar vadisindeki Polat Alemdar gibi devletini seven bir Mafia adamı değil o sadece filmlerde oluyor. Mafia nasıl zengin oluyor hayır işleri yaparak mı? Göz boyamaca yapar 1 2 ee asıl işleri ne? İşleri olmayınca devleti düşman olarak göreceksen hayır mayır yapma zaten. Bu davada ölümüne gitmeyeceksen hiç bulaşma zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı