Sedat Peker'e inanıyor musunuz?

• Konuyu başlatan Silinen üye 266150
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 187
  • Görüntüleme 12.451

Sizce söyledikleri doğru mu?

• Evet

• Hayır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
90'lı yılların olaylarına az buçuk ilgim ve bilgim olduğu için günümüzün çoğu kesimi gibi hükümet karşıtı söylemler içerdiği için hemen koyun gibi abi kesin doğru söylüyor demiyorum. Doğru söyleyip söylemediğini bir kendisi bir de ismi geçen kişiler biliyor. Köşeye sıkışmış kurdun saldırmayacağı yer yoktur.

Söylediklerinin yalan olduğu kanıtlanınca, ne diyecek merak ediyorum açıkçası.

Terörist gizli tanıklarla generaller hapishanelerde süründürülürken susanlar "mafyaya inanılmaz" deme hakkına sahip olamaz. Yaşananlar, mafyayla kol kola olanların iç hesaplaşması. Çok yaygara koparsın diye adam Alevilere, Solculara, Kürtler'e sempatik görünmeyi başardı. Bu mafyaların kankaları ise şimdilerde öfkeli. Yalan söylese ne farkeder ki? "İftira attığı" kişilerin geçmiş şaibeleri ve giydikleri hükümler zaten ortada.

Söylediklerinin yalan olduğu kanıtlanınca, ne diyecek merak ediyorum açıkçası.
Evet söyledikleri yalan olduğu için Soylu kuyruğunu kıstırıp mantıklı açıklamalar yapamıyor, cevap veremiyor. Bakın ülkenin başındakilerle ters düşmese bununda sesi çıkmazdı ama ters düştü. Bu yüzden hükümetle yedikleri haltları anlatıyor ve baştakilerde bundan rahatsız oluyor. Ama bunların doğru olduğunu sudaki balık bile anlarken sizler gibi hala yalan diyenler var, ilginç.

Evet söyledikleri yalan olduğu için Soylu kuyruğunu kıstırıp mantıklı açıklamalar yapamıyor, cevap veremiyor. Bakın ülkenin başındakilerle ters düşmese bununda sesi çıkmazdı ama ters düştü. Bu yüzden hükümetle yedikleri haltları anlatıyor ve baştakilerde bundan rahatsız oluyor. Ama bunların doğru olduğunu sudaki balık bile anlarken sizler gibi hala yalan diyenler var, ilginç.

Kanıtlanmadığı sürece inanmam gereken bir şey görmüyorum. Kanıtlarsa o zaman bakarız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı