Bencede haklı.
Zaten hükümetin son açıklamaları ile Peker'in doğruları söylediğini anlamış olduk. Peker ile ilgili konu açılınca maymuna dönüyor adamlar.
Ya ben bunu anlayamıyorum arkadaş kim dedi size adamın temiz olduğunu? Adam kendi videolarında adam öldürdüğünden bahsediyor. Birisini öldürdüm diyor, cezasını kestim diyor. Nereden geliyor bu yorum? Kendin mi uydurdun yoksa inandığın ve fikirlerine saygı duyduğun birisinden dolayı mı bu yorumu yazdın?Hayır tabii ki. Mafyaya mı inanacağım? Çok temiz adamsa, bu olayları başı sıkışınca mı açıklıyor? Gerçek olduğu bile muamma.
Evine polis baskını olduğu sırada polis kızına ve karısına silah doğrultmuş. İntikam niyetine yaptığını söyledi bunları. Temiz falan olmadığını kendisi de söylüyor, uyuşturucu ticareti yapanları cezalandırdım falan diyordu bir videosunda.Hayır tabii ki. Mafyaya mı inanacağım? Çok temiz adamsa, bu olayları başı sıkışınca mı açıklıyor? Gerçek olduğu bile muamma.
Ya ben bunu anlayamıyorum arkadaş kim dedi size adamın temiz olduğunu? Adam kendi videolarında adam öldürdüğünden bahsediyor. Birisini öldürdüm diyor, cezasını kestim diyor. Nereden geliyor bu yorum? Kendin mi uydurdun yoksa inandığın ve fikirlerine saygı duyduğun birisinden dolayı mı bu yorumu yazdın?
Evine polis baskını olduğu sırada polis kızına ve karısına silah doğrultmuş. İntikam niyetine yaptığını söyledi bunları. Temiz falan olmadığını kendisi de söylüyor, uyuşturucu ticareti yapanları cezalandırdım falan diyordu bir videosunda.
Yalan söylese hükümet çoktan halletmez miydi bu işi sizce?Yorumu cümleme göre okuyabilir misiniz? Aynı cümlemde adamın mafya olmasından bahsediyorum. Mafyayla, temiz insan vasfı aynı yere gelebilir mi? Orada dürüstlükten bahsediyoruz herhalde. Yani, yalan söylediğinden bahsediyorum.
Zaten olayların içinde olduğu söyleyen Tolga Ağar gibi isimler hakkında önceden de bazı suçlamalar vardı. Bence doğru söylüyor adamZaten hükümetin son açıklamaları ile Peker'in doğruları söylediğini anlamış olduk. Peker ile ilgili konu açılınca maymuna dönüyor adamlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.