Seed yapıyor musunuz yoksa "Leecher" mısınız?

Seed yapıyor musun yoksa "Leecher" mısın?

• Ben Seeder'ım

Oy: 4 40,0%
  • Ben Leecher'ım

Oy: 6 60,0%

• Oy verenlerin toplamı
    10
Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Seed yapıyor musunuz yoksa "Leecher" mısınız?

Eger Torrent'ten bir sey indirdikten sonra direkt kapatmiyorsaniz indirmeyi ve diger kisilere sizin internet hizinizdan indirmeye birakiyorsaniz bu seed oluyor. Baskalarina da sizin internet hizinizla o dosyayi gondermek oluyor.
Ama Leecher iseniz, inen dosyayi direkt silip, kapatmak oluyor. Yani, diger kullanicilara internet hizinizdan indirmek olmuyor veya cok az oluyor. Seed, Torrent'ten bir sey indirmek icin onemlidir, ne kadar cok seed olursa o kadar cok iyi indirme hizi ve/veya stabillik olabilir.

Ben genellikle Leecher'ım. Zaten yeterince seed'leyen oluyor genellikle.

Seed yapıyor musunuz yoksa "leecher" mısınız?

Eger Torrent'ten bir şey indirdikten sonra direkt kapatmiyorsaniz indirmeyi ve diger kisilere sizin internet hizinizdan indirmeye birakiyorsaniz bu seed oluyor. Baskalarina da sizin internet hizinizla o dosyayi gondermek oluyor.
Ama leecher iseniz, inen dosyayi direkt silip, kapatmak oluyor. Yani, diger kullanicilara internet hizinizdan indirmek olmuyor veya cok az oluyor. Seed, Torrent'ten bir şey indirmek icin onemlidir, ne kadar cok seed olursa o kadar cok iyi indirme hizi ve/veya stabillik olabilir.

Ben genellikle Leecher'ım. Zaten yeterince seed'leyen oluyor genellikle.

Vala direk korsan indirmiyorum yeterince oyun var gibi.

Vallahi direk korsan indirmiyorum yeterince oyun var gibi.

Torrent sadece korsan demek degil. Bazi korsan olmayan dosyalar da Torrent amaciyla paylasilabilir; ornegin kaldirilmamasi istenen bir dosya gibi.

Hit & Run adam olana yakışmaz. Özellikle nadir olan torrentlerde.
Geçen bir diziyi 5 günde indirdim deseydim keşke ama hayır 3.7 GB boyutunda olan diziyi 17 Ocak tarihinden beri indiriyorum

Açın arkada en azından upload hızının %20'si ile falan besleyin torrenti. Sevap makinesi gibi dahi düşünebilirsiniz işinize gelmezse...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı