Şehitlerimiz mi var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim askerlerin, Rus jetlerini düşürdükten sonra videosu da var.
Onu görmedim ama Anadolu Ajansı Türk Ordusuna ait bir zırhlı araç içinde İşid'lilerin olduğu bir video yayınlıyor, ÖSO olduğunu iddia ederek ve sonra durum anlaşılınca siliyor.
Eğer bu doğru ise gerçekten çok vahim bir durum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
İlmek ilmek örerek bizi bu suni savaşın içine çektiler. Halk umarım sağduyulu davranabilir. Öfkeyle kalkan zararla oturur. 2 farklı astsubayla konuştum bu arada. İkisinin de söyledikleri hiç iyi değil maalesef. Allah yardımcımız olsun.
 
Bizim rezalet medyayı bilmiyorum fakat bu aşikar gibi duruyor:
 

Dosya Ekleri

  • E3861818-A652-4513-A189-AE15EFC5BDC1.png
    E3861818-A652-4513-A189-AE15EFC5BDC1.png
    104,4 KB · Görüntüleme: 34
Bu hesabın paylaşımları doğru ise Ecevit döneminde olduğu gibi olacak gibi, askerimiz yeniden savaşa girecek ve bu bir teror örgütü değil, ülke.
 
İşin kötü yanı bu böyle de kalmayacak gibi. Yıllardır bizi savaşa sokmaya çalışıyorlardı ve sanırım başardılar. Bakalım NATO tarafı ne yapacak. İç çatışmayı bırakıp doğru bir politikayla süreci hep heraber yönetmemiz gerekiyor. Umarım daha fazla kaybımız olmaz :(
 
Canımı en çok sıkan şehit haberlerinden oldu. TV'de millet konuşurken benim gözüm sadece başlıktaki şehit sayısındaydı. Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur dedirtti.
 
Arkadaşlar, resmi kaynaklar dışından gelen haberlere itibar etmeyiniz. Er yada geç resmi kaynaklar doğru bilgileri bize açıklayacaklardır. Açıklamak zorundadırlar. Şu anda 33 tane askerimiz şehit olmuştur.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı