Sekiro 144.50 TL değer mi?

Ben oynadım çok güzel oyun 50 TL iken almıştım güzeldi grafikleride iyi ama 144TL'ye değmez şu anlık indirim gelmesini bekle bence.

Halihazırda indirimde ve şu an 144 TL bedava sayılır ölücü olmayın bu paraya sana 1000 tane rezalet oyun sayarım.

Herkesin sevebileceği veya oynayabileceği bir yapım değil. Beceri, dikkat ve sabır gerektiren bir oyundur. Üstelik daha önce souls like oynamadım da diyorsunuz. Bence oyunun önce videolarını izleyin ona göre karar verin.

Herkesin sevebileceği veya oynayabileceği bir yapım değil. Beceri, dikkat ve sabır gerektiren bir oyundur. Üstelik daha önce souls like oynamadım da diyorsunuz. Bence oyunun önce videolarını izleyin ona göre karar verin.
Souls like a nasıl girilir? Merak ediyorum çünkü.

Souls like a nasıl girilir? Merak ediyorum çünkü.
Sabretmeyi öğrenerek, en temel ihtiyacın bu çünkü Souls oyunlarında. Bir de, ölmenin oyunun bir parçası olduğunu kabullenmen gerek. Ölmek bu oyunlarda en normal şey, tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi her hata yaptığında (öldüğünde) hatalarından bir ders alırsın ve mükemmel olmaya doğru ilerlersin.

Souls oyunları böyledir, birçok oyuncu Souls oyunlarını sadece zor olan kanser oyunlar sanıyorlar ancak kaçırdıkları çok şey var. Souls oyunları mükemmel boss dizaynları, bölüm dizaynları, boss müzikleri, hiçbir RPG oyununda olmayacak kadar çok düşman çeşitliliği, silah, büyü ve zırh çeşitliliği barındırıyorlar. Diğer oyunlarda en fazla 10 saatten sonra aynı silahları görmeye başlarsın ancak Souls oyunlarında oyun başında gördüğün silahı oyun sonunda asla görmezsin. Oyun sürekli yeni bir şeyler çıkarır karşına sürekli, asla eskiyi tekrar önüne koymaz.

Souls-like apayrı bir dünya ama, çünkü ben Souls oyunlarının yarısı kadar bile iyi olabilen Souls-like oyun görmedim. Souls-like oyunlarının çoğu epey kötü hatta. O yüzden Souls-like ile değil direkt Souls ile başla. Souls-like derken FromSoftware'in elinden çıkmamış olanları kast ediyorum, yoksa Sekiro: Shadows Die Twice, ELDEN RING, Bloodborne vs. üçü de başyapıttır.

Peki sekiro alma şunu al daha çok eğlenirsin dediğin bir oyun var mı?
İllaki daha iyileri vardır RDR2 mesela o fiyatın karşılığını daha iyi verir sekiroya göre ama ben şahsen Souls oyunlarına ilgim olduğu için serideki hiç bir oyun için verdiğim paraya pişman olmadım. Ayrıca seriye girmek için de çok iyi oyun bence Sekiro.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı