Sekiro boss zorluğu nasıl?

Daha fazla  
Arkadaşlar Sekiro'yu aldım, bir saat oynadım. Şu an basit düşmanları takır takır öldürüyorum. İlk boss mu ne çavuş vardı tek onda öldüm 1 kez, sonra devam ettim. Onu da öldürdüm. Heykeltraştan sonra ilerleyince samurai general geldi. Patladım. Geçemedim onu. Genel zorluğu hepsi general gibi mi yoksa, çavuş gibi mi? Generale 2,3 kez dokunabildim çünkü. Bir de öldükçe ben ne kaybediyorum tam olarak anlamadım.

Ben genelde en ezik askerlere bile kolaylıkla ölüyordum. Siz yine iyi ilerlemişsiniz. Genel olarak boslar zor oluyor. Bir kaç kez deneyip bosun hareketlerini ezberlemeniz gerekebiliyor. Ayrıca bazı skiller olmadan bosları kesmek çok zor olabiliyor. ben uzun zaman önce oynadığım için aklımda değil hepsi. Ama çok tıkandıysanız internette tüyo veren videolar oluyor.

Öldükçe tecrübe puanının yarısını ve sahip olduğun altının yarısını kaybediyorsun. Her bossun farklı bir zorluğu var, kafa göz dalmak yerine rakibin hareket şemasını öğrenmeye çalış yada internet üzerinden o Boss nasıl geçilir diye aratırsan çözümü çıkar.

Generaller boss bile değil, mini boss deniyor onlara. Bir de az sonra karşılaşacağın Ogre ile biraz hasbihal et.

Sekiro boss zorluğu kişiden kişiye değişir. Kıyaslayabileceğimiz bir alternatifi de olmadığından bu konuda konuşmak güç. Keyif alacaksın ve zorluğu önemsiz gelecek. Oynamaya devam et.

Generaller boss bile değil, mini boss deniyor onlara. Bir de az sonra karşılaşacağın ogre ile biraz hasbihal et.

Sekiro boss zorluğu kişiden kişiye değişir. Kıyaslayabileceğimiz bir alternatifi de olmadığından bu konuda konuşmak güç. Keyif alacaksın ve zorluğu önemsiz gelecek. Oynamaya devam et.

Hocam öyle diyorsanız iade etmiyorum kafam karışmıştı 3,4 saat bir öyle kalka gideyim ben o zaman temiz bir oyun açarım sonra.

Öldükçe tecrübe puanının yarısını ve sahip olduğun altının yarısını kaybediyorsun. Her bossun farklı bir zorluğu var, kafa göz dalmak yerine rakibin hareket şemasını öğrenmeye çalış ya da internet üzerinden o boss nasıl geçilir diye aratırsan çözümü çıkar.

Kafa yorulması gerekn bir oyun o zaman zorlaya zorlaya giderim hafif hafif.

Öldükçe para ve XP kaybedersin. Zorluğuna alışıyorsunuz sadece sabır gerek, oyunu bir kere bitirdikten sonra rahatça bitirebiliyorsunuz tekrar başladığınızda hatta.

5 saat gömsem hocam kayıp etmeden gitsem güzel olur challange tarzı. Fiyata bakınca ya bunu alacaktım ya da Stray kedi Simulator'den güzel duruyor :D

@flitttermice Oyunun mantığı biraz da "defalarca ölmek" zaten. Karşındaki bossun hareket şemasını öğreneceksin, her seferinde daha da iyi oynayacaksın ve sonunda bossu keseceksin. Sonra bir sonrakine, bir sonrakine derken alıp götürecek seni. Aşağıya Türkçe bir rehber bırakayım belki yardımı dokunur:

@flitttermice oyunun mantığı biraz da "defalarca ölmek" zaten. Karşısında bossun hareket şemasını öğreneceksin, her seferinde daha da iyi oynayacaksın ve sonunda bossu keseceksin. Sonra bir sonrakine, bir sonrakine derken alıp götürecek seni. Aşağıya Türkçe bir rehber bırakayım belki yardımı dokunur:

Teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı