Sekiro daha kolay nasıl oynanır?

Hocam deneye deneye yapacaksınız, oyunun sonunda kullandığınız silah baştaki silahla aynı, farmlayarak geçemezsiniz. Ben father owl bossunu 2 saat deneye deneye geçmiştim, elinde sonunda oluyor.
Zor ya, sıkıntıdan ölüyordum. Oynamayı bıraktım artık. 21 saatlik oynama sürem var ama oyunun çeyreğini bile bitiremedim.

Arkadaşlar Muhafız Goril'e geldim, o nasıl bir şey öyle ya.

Sinirli ve bizi resmen öldürmeye odaklanmış korka korka oynuyorum, nasıl oyundur bu ya? Çok zor çok zor.

Agresif ve prostetiklerle birlikte oynayarak nispeten daha kolaylaşıyor. İlk oynayış her zaman daha zor olacaktır elbette ancak alıştıktan sonra Souls'lardan daha kolay geliyor insana. Yetenek ağacındaki pasif skilleri almayı unutmayın oyunu gerçekten daha çekilebilir bir hale getiriyorlar.

Guardian Ape için Mortal Blade'in Combat Artını kullanmanızı öneririm, çok fazla hasar veriyor ve en azından savaşın başında 2 kez kullanabilirseniz savaşa canının çeyreği gitmiş bir şekilde başlar boss. Bu sayede posture'u daha yavaş düşer.

Ayrıca Sekiro için hazırladığım rehbere göz atabilirsiniz:

Son düzenleme:
Agresif ve prostetiklerle birlikte oynayarak nispeten daha kolaylaşıyor. İlk oynayış her zaman daha zor olacaktır elbette ancak alıştıktan sonra Souls'lardan daha kolay geliyor insana. Yetenek ağacındaki pasif skilleri almayı unutmayın oyunu gerçekten daha çekilebilir bir hale getiriyorlar.

Guardian Ape için Mortal Blade'in Combat Artını kullanmanızı öneririm, çok fazla hasar veriyor ve en azından savaşın başında 2 kez kullanabilirseniz savaşa canının çeyreği gitmiş bir şekilde başlar boss. Bu sayede posture'u daha yavaş düşer.

Ayrıca Sekiro için hazırladığım rehbere göz atabilirsiniz:

Ya aslında oyun kolaylaştı gibi biraz. Galiba karakteri çok kastırdım. Canı falan çok bayağı.
O maymunu da keserim 3-4 deneme de herhalde.

Sekiro zor belki ama harbi çok sağlam oyun. Ben çok çok sevdim.

Ya aslında oyun kolaylaştı gibi biraz. Galiba karakteri çok kastırdım. Canı falan çok bayağı.
O maymunu da keserim 3-4 deneme de herhalde.

Sekiro zor belki ama harbi çok sağlam oyun. Ben çok çok sevdim.
Bana göre piyasadaki en iyi aksiyon & macera oyunudur, en sevdiğim 2.oyundur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı